Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, czy taki zestaw Rotel A14 MK II + CD14 MK II + Sennheiser HD600 ( czekam na razie na promocje na Rotela) będzie na początek OK, później mam zamiar dokupić głośniki B&W 606. Pokój ma 10m2 ale być może za jakiś czas przeniosę zestaw do salonu (25m2). Interesuj mnie tylko odtwarzanie CD Dziękuję za pomoc

Napisano (edytowany)

W 10 m2 B&W 606 powinny być w miarę OK, chociaż bez szału, ale tu, co kto lubi.
Natomiast w 25 m2 zniknie większość tego, czym mogą Ci się spodobać w salonie na odsłuchu albo potem w tym mniejszym pokoju.
Moim zdaniem niedostatki na dole gwarantowane w 25 m2.

Edytowano przez Marlin
Napisano

Cześć :) Wszystko zależy od Twoich oczekiwań i gustu co do brzmienia ;) 

Miałeś okazję posłuchać takiego zestawu? Jeśli nie, to warto byłoby to zrobić, razem z innymi, jak np. Audiolab 6000A + 6000CDT, Taga Harmony HTA-800B + TCD-50, czy Cambridge AXR100 + AXC35. To oczywiście przykładowe opcje, nic nie stoi też na przeszkodzie, by mieszać zestawy ;) 

Kwestia podobnie ma się ze słuchawkami i kolumnami :)

W razie czego zapraszam do kontaktu, podziałamy. 

Napisano
Dnia 2.01.2025 o 10:52, Perkoz21 napisał:

Witam, czy taki zestaw Rotel A14 MK II + CD14 MK II + Sennheiser HD600 ( czekam na razie na promocje na Rotela) będzie na początek OK, później mam zamiar dokupić głośniki B&W 606. Pokój ma 10m2 ale być może za jakiś czas przeniosę zestaw do salonu (25m2). Interesuj mnie tylko odtwarzanie CD Dziękuję za pomoc

Bowersy i Rotel to tylko jedna z opcji, których jest dosyć sporo. To jest Twój pierwszy zestaw czy przesiadasz się z czegoś i masz już jakieś doświadczenie ?

Napisano
4 godziny temu, Salon Planeta Dźwięku napisał:

Bowersy i Rotel to tylko jedna z opcji, których jest dosyć sporo. To jest Twój pierwszy zestaw czy przesiadasz się z czegoś i masz już jakieś doświadczenie ?

Mam Harman kardon 240, Harman kardon dvd23, jbl northridge e60

Napisano
Dnia 2.01.2025 o 10:52, Perkoz21 napisał:

Witaj,

Jeśli jeszcze jesteś w czasie wyborów, to zapraszamy na priv. Może uda się nam złożyć dobrą propozycję na te urządzenia Rotela :)

Napisano
Dnia 11.01.2025 o 10:08, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Witaj,

Jeśli jeszcze jesteś w czasie wyborów, to zapraszamy na priv. Może uda się nam złożyć dobrą propozycję na te urządzenia Rotela :)

Napisałem priv

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

na czym stanęło ? :)

Narazie na  niczym. Mam jeszcze taki pomysł, że zakupię odtwarzacz sieciowy a dopiero później cd i wzmacniacz 

11 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Puściliśmy info zwrotne.

Wysłałem priv