Rega Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) No, tak - mamy forumowego fachowca od gramofonów. Renowacja moich to też Jego dzieło. Edytowano 16 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu @Pacman mamy wkładkę z tej samej stajni Ja mam ADC XLM MK III Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 9 godzin temu, tomek4446 napisał: @Pacman mamy wkładkę z tej samej stajni Ja mam ADC XLM MK III Też chciałem taka założyć,ale mi odradzili ze względu na słaby gramofon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, Rega napisał: No, tak - mamy forumowego fachowca od gramofonów. Renowacja moich to też Jego dzieło. Zgadza się, wielki szacunek dla Grzesia, jego wiedzy i zdolnosci😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Pacman napisał: Też chciałem taka założyć,ale mi odradzili ze względu na słaby gramofon Nie wierzę Jaki słaby ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 59 minut temu Autor Udostępnij Napisano 59 minut temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: Nie wierzę Jaki słaby ? No tak,że to przeciętny i podstawowy gramofon i nie opłaca się wymieniać wkładki tylko jaj już to sama igłę,oryginalnie była adc 30 mk sferyk,więc założyłem adc 34 Mk III eliptyka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts