Robert Drozdzowski Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Szukam Amplitunera + głośniki do 4-4,5tyś z radiem internetowym i z serwisami streamingowymi z muzyką oczywiscie zalezy mi najbardziej na czystym mocnym brzmieniu wbijającym w fotel.... Robert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Skoro mowa o muzyce i streamingu to raczej dział Stereo. Jeżeli kino i takie wymagania to powinienes szukać w używanych zestawach w swojej okolicy. Przygotuj też się na wycieczkę do salonu audio, żeby czegoś posłuchać oraz wrzuć plan/zdjęcia miejsca gdzie ten sprzęt będzie ustawiony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 57 minut temu, Robert Drozdzowski napisał: Szukam Amplitunera + głośniki do 4-4,5tyś z radiem internetowym i z serwisami streamingowymi z muzyką oczywiscie zalezy mi najbardziej na czystym mocnym brzmieniu wbijającym w fotel.... Robert Napisz proszę jak duże jest pomieszczenie i czy stawiasz na kolumny podłogowe czy też nie ma miejsca i idziemy w monitory ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć Na jaki metraż szukasz zestawu? Rozważyłbym na pewno Audiolaba 6000A Play, a do niego kolumny z jednego z poniższych filmów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Ale szukasz stereo czy 5.1? Bo to dział kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Drozdzowski Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, Robert Drozdzowski napisał: Szukam Amplitunera + głośniki do 4-4,5tyś z radiem internetowym i z serwisami streamingowymi z muzyką oczywiscie zalezy mi najbardziej na czystym mocnym brzmieniu wbijającym w fotel.... Robert Może to nie ten dział, ale jak juz tu jestem to może coś doradzicie: pokój 6m na 4m , Nie wykluczam że moze to być też sprzet do Kina Domowego , ale głównie chce na tym posłuchać głośno dobrej jakośći muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Drozdzowski Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Na jaki metraż szukasz zestawu? Rozważyłbym na pewno Audiolaba 6000A Play, a do niego kolumny z jednego z poniższych filmów Czesc Pokój 6m na 4m Ten wzmacniacz jest na prawde ciekawy, jeszcze głośniki Jestem "zielony " w temacie dlatego pierwszy raz spotykam sie z czyms takim jak monitory...mysle ze na kolumny tez zznalazlo by sie miejsce... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Robert Drozdzowski napisał: Jestem "zielony " w temacie Dlatego najlepiej skoczyć w kilka miejsc i posłuchać W razie czego zapraszam i do nas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts