AudioMłot Napisano Piątek o 00:46 Udostępnij Napisano Piątek o 00:46 (edytowany) Witam. Rozważam zakup przewodowych słuchawek wokółusznych i wzmacniacza, najlepiej lampowego, głównie do słuchania muzyki wieczorami przed snem. Obecnie używam słuchawek JBL Quantum 100, a źródłem dźwięku jest mój telefon i apka Spotify, rodzaj muzyki to Rock i Metal. Poszukuję czegoś o lepszej jakości dźwięku. Czy mogliby Państwo coś polecić? Mój budżet na słuchawki i wzmacniacz wynosi 2000zł. 🤔 Edytowano Piątek o 01:01 przez AudioMłot Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Piątek o 09:02 Udostępnij Napisano Piątek o 09:02 Cześć Jeśli chciałbyś wzmacniacz lampowy i cały set z Polski, to będzie trochę problematycznie. W tym budżecie jest ich bardzo mało, a co dopiero, żeby dobrze grały. Spróbowałbym na start z Meze 105 AER, do nich niedrogi iFi Audio Uno. Z innych słuchawek warto rozważyć Hifimany Deva, Sundara W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 22:02 Udostępnij Napisano Piątek o 22:02 21 godzin temu, AudioMłot napisał: Witam. Rozważam zakup przewodowych słuchawek wokółusznych i wzmacniacza, najlepiej lampowego, głównie do słuchania muzyki wieczorami przed snem. Obecnie używam słuchawek JBL Quantum 100, a źródłem dźwięku jest mój telefon i apka Spotify, rodzaj muzyki to Rock i Metal. Poszukuję czegoś o lepszej jakości dźwięku. Czy mogliby Państwo coś polecić? Mój budżet na słuchawki i wzmacniacz wynosi 2000zł. 🤔 Cześć W tej cenie, bardzo ciężko będzie przebić B&W PX8 - https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html Ten model, jest aktualnie w bardzo atrakcyjnej cenie, gdyż pierwotnie kosztował on ponad 3000 zł! Dostaniesz bardzo dobre ANC, sterowane z poziomu słuchawki oraz aplikacji. Wysoką jakość wykonania (skóra oraz dużo aluminium) no i przede wszystkim... dźwięk wysokiej próby. Nie zabraknie Ci niskiego basu, dużej klarowności, spójności oraz detalu. Chętnie zaprezentujemy Ci to w salonach Tophifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts