tomasz1w Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Sprzedam wzmacniacz Rega Elex MK4 w idealnym stanie. Zakup w q21, nówka sztuka (nie z ekspozycji). Trafo ciche, nie brumi w głośnikach, potencjometr bierze równo oba kanały od samego dołu. Wzmacniacz grał u mnie może ze 100 godzin, jest jak nowym, wszystko działa idealnie. Pełen fabryczny komplet wraz z pilotem, kablem zasilającym i oryginalnym opakowaniem. Oczywiście wzmacniacz nie otwierany, nie grzebany. Kupujący otrzyma oryginalny dowód zakupu z q21, także sprzęt jest z pełną gwarancją. Przyczyna sprzedaży - przejście na lampę. A poza tym to doskonały piecyk i za te pieniądze nie widzę lepszego wzmacniacza mającego pół roku. Cena 4400 zł. Możliwa wysyłka kurierem DPD, wszystko do ustalenia. Kontakt na priv lub telefoniczny 502 523 307. Zapraszam, Tomek. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca Co tak cenę zaniżasz? Ja na dniach chcę swoją za 5 wystawić. Aj, psujesz rynek... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Czwartek o 14:55 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:55 Jak ten się w tydzień czy dwa sprzeda to nie będzie problemu żebyś wystawił swój za te 5k. Ja ten się jednak nie sprzeda to może te 5k to będzie jednak za dużo jak na aktualny rynek. Niemniej życzę Wam obu szybkiej i udanej sprzedaży. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Czwartek o 17:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:10 Ja żartował. Przeca to do bałersa idealny zmacniacz jest. A cena Kolegi jest kapitalna za nówkę piecyk i jeszcze taki fajny. Brać bo warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts