Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, Kraft napisał: dochodzi Każdy dochodzi jak potrafi zapraszam Kraft mam 3 obecnie wzmacniacze posłuchasz na każdym weź i swoje zobaczysz czy te 0.5 W na każdym brzmi tak samo. Tylko ja mam stary szmelc po serwisach, ale pewnie źle skonstruowany. Edytowano 3 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pytam bez ironii. Ile watów potrzebujesz do normalnego słuchania? Edytowano 3 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przy ART tyle co piszesz. A ja bez ironii zapraszam. Jak to różnie brzmi te 0.05 W na Lebenie na Luxmanie, Sony. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Ale mocne te waty z vfeta!!! Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, audiowit napisał: Ale mocne te waty z vfeta!!! Moze to MW ? Dobrze, że mam foto ufff Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Pytam bez ironii. Ile watów potrzebujesz do normalnego słuchania? Złe pytanie. Ile dB w miejscu odsłuchu, 65? 😁 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, pairtick napisał: Ile dB w miejscu odsłuchu, 65? 😁 Niektórym to wystarcza. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie u każdego było w domu darcie japy, że musi teraz kręcić volume w prawo zeby sobie dzieciństwo przypomnieć;) Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 24 minuty temu, Wing0 napisał: Niektórym to wystarcza. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie u każdego było w domu darcie japy, że musi teraz kręcić volume w prawo zeby sobie dzieciństwo przypomnieć;) Nie bądź chamski z tą swoją projekcją 😝 Realia są takie: Stąd zapewne subwoofery do popierdółek 🤣 Edytowano 1 godzinę temu przez pairtick Odpisz, cytując
Recommended Posts