d00 Napisano wczoraj o 11:54 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:54 (edytowany) Na razie niech ten AXR100 zostanie. Udało mi się go dostać używanego w fajnym stanie za 1700 zł. Może w przyszłości zrobię upgrade na np. CXA81. Raczej z tą marką chciałbym zostać, bo mega mi się wizualnie podobają te urządzenia + sprawiłem sobie też do zestawu CD’ka AXC35. A Menuety no rzeczywiście - ciekawe kolumienki. Polubiłem je… mimo, że Carina gra większym basem. Menuet też ten bas mają, przecież nie jest tak, że nim nie grają. Nie jest tak tłusty po prostu - ale dzięki temu dobrze słychać linię basu i skoki dźwięków, a nie tylko samą obecność tego basu. Edytowano wczoraj o 13:42 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano wczoraj o 12:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:23 21 minut temu, d00 napisał: Może w przyszłości zrobię upgrade na np. CXA81. Miałem go kiedyś na własność i całkiem dobrze wspominam. Tylko potrzebuje nasyconych kolumn. Próbowałem łączyć go między innymi z Carinami i to nie było to - zbyt duży akcent na górę pasma (w tym zestawieniu ostrawą) kosztem średnicy. Więc jeśli myślisz o nim, to tym bardziej Menuety, a nie Cariny. Ale nie zamykałbym się w obrębie wzmacniaczy jednej marki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00 Napisano wczoraj o 12:29 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 12:29 (edytowany) Jasne, dzięki! Nie tylko CA na rynku. Edytowano wczoraj o 13:40 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts