maciek72 Napisano 22 marca Napisano 22 marca Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2 ? Co mam Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac) 2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy Matrix mini i 2 pro Dali Menuet SE Oppo 205 Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 Co potrzebuję ? Gościa z mikrofonem i wiedzą Zapraszam na PW lub tutaj Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 marca Napisano 23 marca Dnia 22.03.2025 o 16:14, maciek72 napisał: Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2 ? Co mam Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac) 2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy Matrix mini i 2 pro Dali Menuet SE Oppo 205 Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 Co potrzebuję ? Gościa z mikrofonem i wiedzą Zapraszam na PW lub tutaj Cześć Nie wiem jak daleko masz do Tophifi Białystok, na Jurowieckiej. Ale możesz spróbować zadzwonić do kierownika salonu, Pana Przemka i omówić jakieś szczegóły 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 24 marca Napisano 24 marca Hej, A Przeczytałeś temat tu na forum. Jest przyklejony o Diracu własnie. Nie pomogło? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 marca Napisano 24 marca 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Hej, A Przeczytałeś temat tu na forum. Jest przyklejony o Diracu własnie. Nie pomogło? Kolega chyba bardziej preferuje, jak ktoś do niego przyjedzie i mu to zrobi. W sumie, to się nie dziwie, bo nie jest to proste. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 25 marca Autor Napisano 25 marca Dokładnie . Napewno się skontaktuję z Panem Przemkiem Dziękuję Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 25 marca Napisano 25 marca 8 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Kolega chyba bardziej preferuje, jak ktoś do niego przyjedzie i mu to zrobi. W sumie, to się nie dziwie, bo nie jest to proste. Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 25 marca Napisano 25 marca 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada. Napisałem na forum tylko w innym dziale zapytanie , i odezwał się do mnie kolega z forum. Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki. Trafiają się czasem super fajni ludzie. Może i ty zrób podobnie i ktoś z okolicy ci pomoże i nie skasuje za to za dużo kasy. 1 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 25 marca Napisano 25 marca 15 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. Oczywiście, że tak. Ale trzeba pamiętać o jednym: ktoś musi poświęcić na to czas, przyjechać-dojechać, i się na tym znać. Dlatego kilka stówek uważam, to jest raczej minimum 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 25 marca Autor Napisano 25 marca Jestem zdania , że za pracę trzeba płacić To , chyba zrozumiałe i normalne 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 25 marca Napisano 25 marca 24 minuty temu, maciek72 napisał: Jestem zdania , że za pracę trzeba płacić To , chyba zrozumiałe i normalne Dla większości tak. Ale, wiesz jak jest... od kolegi z forum kasę ? 🤭 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 26 marca Napisano 26 marca 17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada. kurcze dużo. Za 2 godziny zabawy. Dużo. 17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki. Trafiają się czasem super fajni ludzie. Złoto! 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Oczywiście, że tak. Ale trzeba pamiętać o jednym: ktoś musi poświęcić na to czas, przyjechać-dojechać, i się na tym znać. Dlatego kilka stówek uważam, to jest raczej minimum nie wnikam jak ktoś ocenia swój czas. Kwestia indywidualna. Ważne zeby dwie strony sie w tym zgadały. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts