maciek72 Napisano Sobota o 15:14 Udostępnij Napisano Sobota o 15:14 Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2 ? Co mam Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac) 2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy Matrix mini i 2 pro Dali Menuet SE Oppo 205 Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 Co potrzebuję ? Gościa z mikrofonem i wiedzą Zapraszam na PW lub tutaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 20:56 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:56 Dnia 22.03.2025 o 16:14, maciek72 napisał: Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2 ? Co mam Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac) 2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy Matrix mini i 2 pro Dali Menuet SE Oppo 205 Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 Co potrzebuję ? Gościa z mikrofonem i wiedzą Zapraszam na PW lub tutaj Cześć Nie wiem jak daleko masz do Tophifi Białystok, na Jurowieckiej. Ale możesz spróbować zadzwonić do kierownika salonu, Pana Przemka i omówić jakieś szczegóły 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:32 Hej, A Przeczytałeś temat tu na forum. Jest przyklejony o Diracu własnie. Nie pomogło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:33 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Hej, A Przeczytałeś temat tu na forum. Jest przyklejony o Diracu własnie. Nie pomogło? Kolega chyba bardziej preferuje, jak ktoś do niego przyjedzie i mu to zrobi. W sumie, to się nie dziwie, bo nie jest to proste. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Wtorek o 05:21 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 05:21 Dokładnie . Napewno się skontaktuję z Panem Przemkiem Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:44 Udostępnij Napisano Wtorek o 05:44 8 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Kolega chyba bardziej preferuje, jak ktoś do niego przyjedzie i mu to zrobi. W sumie, to się nie dziwie, bo nie jest to proste. Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Wtorek o 11:41 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:41 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada. Napisałem na forum tylko w innym dziale zapytanie , i odezwał się do mnie kolega z forum. Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki. Trafiają się czasem super fajni ludzie. Może i ty zrób podobnie i ktoś z okolicy ci pomoże i nie skasuje za to za dużo kasy. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 21:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:28 15 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jasne że tak rozumiem. Wszystko kwestia ceny. Oczywiście, że tak. Ale trzeba pamiętać o jednym: ktoś musi poświęcić na to czas, przyjechać-dojechać, i się na tym znać. Dlatego kilka stówek uważam, to jest raczej minimum 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Wtorek o 21:42 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 21:42 Jestem zdania , że za pracę trzeba płacić To , chyba zrozumiałe i normalne 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Wtorek o 22:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:08 24 minuty temu, maciek72 napisał: Jestem zdania , że za pracę trzeba płacić To , chyba zrozumiałe i normalne Dla większości tak. Ale, wiesz jak jest... od kolegi z forum kasę ? 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Środa o 05:17 Autor Udostępnij Napisano Środa o 05:17 To , jest praca Wiedza i dojazd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 05:21 Udostępnij Napisano Środa o 05:21 17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada. kurcze dużo. Za 2 godziny zabawy. Dużo. 17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki. Trafiają się czasem super fajni ludzie. Złoto! 7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Oczywiście, że tak. Ale trzeba pamiętać o jednym: ktoś musi poświęcić na to czas, przyjechać-dojechać, i się na tym znać. Dlatego kilka stówek uważam, to jest raczej minimum nie wnikam jak ktoś ocenia swój czas. Kwestia indywidualna. Ważne zeby dwie strony sie w tym zgadały. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts