Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2  ?

Co mam 

Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac)

2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy 

Matrix mini i 2 pro

Dali Menuet SE 

Oppo 205 

Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 

Co potrzebuję ?

Gościa z mikrofonem i wiedzą 

Zapraszam na PW lub tutaj 

Napisano
Dnia 22.03.2025 o 16:14, maciek72 napisał:

Czy jest ktoś z Podlasia i okolic , kto zrobiłby Dirac w moim systemie 2.0 lub 2.2  ?

Co mam 

Bluesound Node 2024 ( jest już Dirac)

2 x Matrix mini i Amp jako końcówki mocy 

Matrix mini i 2 pro

Dali Menuet SE 

Oppo 205 

Może zdecyduję się na 2 x BK Electonics XXL S 400 

Co potrzebuję ?

Gościa z mikrofonem i wiedzą 

Zapraszam na PW lub tutaj 

Cześć

Nie wiem jak daleko masz do Tophifi Białystok, na Jurowieckiej. Ale możesz spróbować zadzwonić do kierownika salonu, Pana Przemka i omówić jakieś szczegóły :)

Napisano
8 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Kolega chyba bardziej preferuje, jak ktoś do niego przyjedzie i mu to zrobi. W sumie, to się nie dziwie, bo nie jest to proste.

Jasne że tak rozumiem.

Wszystko kwestia ceny.

Napisano
5 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Jasne że tak rozumiem.

Wszystko kwestia ceny.

No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada.

Napisałem na forum tylko w innym dziale  zapytanie , i odezwał się do mnie kolega z forum.

Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki.

Trafiają się czasem super fajni ludzie.

Może i ty zrób podobnie i ktoś z okolicy ci pomoże i nie skasuje za to za dużo kasy.

Napisano
17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

No jak potrzebowałem zrobić Dirac ponad rok temu, to najpierw odezwałem się do Technikarium(mają swoją siedzibę 1 kilometr ode mnie) ,ale krzykneli 1300 czy 1400zł.A wcześniej 2-3 lata, robił mi gość z Audiocolor za 600zł,wziął 500 bez rachunku, to uznałem że cena (Technikarium)to lekka przesada.

kurcze dużo.

Za 2 godziny zabawy. Dużo.

17 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Przyjechał do mnie poświęcił swój czas, zrobił Diraca i nie chciał przyjąć za to żadnej gotówki.

Trafiają się czasem super fajni ludzie.

Złoto!

7 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Oczywiście, że tak. Ale trzeba pamiętać o jednym: ktoś musi poświęcić na to czas, przyjechać-dojechać, i się na tym znać. Dlatego kilka stówek uważam,

to jest raczej minimum :)

nie wnikam jak ktoś ocenia swój czas. Kwestia indywidualna. Ważne zeby dwie strony sie w tym zgadały.