Miras23 Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Kolega mnie poprosił aby coś mu dobrać. Ma być nie źle grające, ładne i kabel w zestawie. Na kilka modeli już patrzył, ja znam co niektóre ale może coś jeszcze wyciągniecie z rękawa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Cześć Przedstawimy Ci kilka modeli z naszej oferty. Każdy inny, każdy interesujący Dodatkowo, na kabel i ładne, zerknij 1) Bowers Wilkins Px7s2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2.html 2) Bowers Wilkins Px7s2e https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html 3) Bowers Wilkins Px8 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html A więc trzy produkty od firmy B&W. Zachęcamy Cię, aby kolega Twój sprawdził je przed zakupem, wręcz trzeba 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia Cześć na pewno sprawdziłbym Sonos Ace Bardzo fajne słuchawki w swojej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano Środa o 20:46 Autor Udostępnij Napisano Środa o 20:46 Dzięki. Wpadnę do salonu w Łodzi, posłucham. Ostatnio byłem zajęty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 15:08 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:08 Zapraszamy zatem do kolegów płk. Jana Kilińskiego 138/lok. 247, 90-316 Łódź Telefon: 42 637 20 06 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Piątek o 11:42 Udostępnij Napisano Piątek o 11:42 Dzisiaj odsłuchiwałem te słuchawki i u mnie stanęło na PX7 S2e. Px7 S2e są dla mnie bardziej zrównoważone i z takimi wyszedłem z salonu. Sprawdziłem kilka par Px8 żeby uniknąć sytuacji, że trafiłem na niewygrzane. Dla mnie Px8 mają za dużo basu i niskiej średnicy. Anna Maria Jopek w "Upojenie" śpiewała z katarem, a trzy perkusje King Crimson ("The Hell Hounds of Krim" były zbyt basowe). Dziwne, bo stoi to w sprzeczności z recenzjami, ale dla mnie Px8 brzmiały gorzej. Odsłuch jest konieczny! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 11:54 Udostępnij Napisano Piątek o 11:54 8 minut temu, Chmarski napisał: Dzisiaj odsłuchiwałem te słuchawki i u mnie stanęło na PX7 S2e. Px7 S2e są dla mnie bardziej zrównoważone i z takimi wyszedłem z salonu. Sprawdziłem kilka par Px8 żeby uniknąć sytuacji, że trafiłem na niewygrzane. Dla mnie Px8 mają za dużo basu i niskiej średnicy. Anna Maria Jopek w "Upojenie" śpiewała z katarem, a trzy perkusje King Crimson ("The Hell Hounds of Krim" były zbyt basowe). Dziwne, bo stoi to w sprzeczności z recenzjami, ale dla mnie Px8 brzmiały gorzej. Odsłuch jest konieczny! Dzięki za informację. Cieszę się, ze trafiłeś w swoje potrzeby. Czy odsłuchując PX8 sprawdzałeś je w trybach ANC i bez? Tutaj można się zdziwić, jak może to wpłynąć na ilość basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Piątek o 12:08 Udostępnij Napisano Piątek o 12:08 7 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Czy odsłuchując PX8 sprawdzałeś je w trybach ANC i bez? Tutaj można się zdziwić, jak może to wpłynąć na ilość basu. Tak, zmieniałem tryb przyciskiem na lewej słuchawce. W najlepszej dla mnie dźwiękowo wersji brzmiało w miarę blisko (ale nie lepiej) tego co w Px7 S2e w najgorszej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Dnia 11.04.2025 o 14:08, Chmarski napisał: Tak, zmieniałem tryb przyciskiem na lewej słuchawce. W najlepszej dla mnie dźwiękowo wersji brzmiało w miarę blisko (ale nie lepiej) tego co w Px7 S2e w najgorszej. Dzięki za informację. Spotykamy się z różnymi opiniami na temat ANC. Za niebawem będzie nowy model PX8s2, zobaczymy jakie rożnice pojawią się w tym modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 30 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Spotykamy się z różnymi opiniami na temat ANC. ANC mnie specjalnie nie interesowało. Zdziwiłem się tylko, że wszyscy chwalą brzmienie px8 jako lepsze od Px7 s2e. Zaczynam się zastanawiać czy orzypadkiem ktoś nie ustawił tych Px8 w salonie z podwyższonym basem. Córka wczoraj ustawiła u siebie w telefonie tak Px7 S2e i ustawienie przeniosło się ze słuchawkami przy podłączeniu do mojego telefonu. Szkoda, że nie ściągnąłem aplikacji jak byłem w sklepie i nie zweryfikowałem ustawień tych Px8, ale jeśli tak faktycznie by było to mocno niepoważne podejście ze strony sklepu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzy666 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu @Chmarski Co prawda nie testowałem PX8 na własnych uszach ale spotkałem się z opiniami że są mocno basowe. Jakiś czas temu pojawiła się aktualizacja oprogramowania do słuchawek B&W która podobno łagodzi trochę bas. Aby doszukać się negatywnych opinii na temat słuchawek B&W trzeba trochę pokopać w internecie jak i na zagranicznych forach. Sam mam B&W PX7 S2 i są całkiem w porządku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, Chmarski napisał: ANC mnie specjalnie nie interesowało. Zdziwiłem się tylko, że wszyscy chwalą brzmienie px8 jako lepsze od Px7 s2e. Zaczynam się zastanawiać czy orzypadkiem ktoś nie ustawił tych Px8 w salonie z podwyższonym basem. Córka wczoraj ustawiła u siebie w telefonie tak Px7 S2e i ustawienie przeniosło się ze słuchawkami przy podłączeniu do mojego telefonu. Szkoda, że nie ściągnąłem aplikacji jak byłem w sklepie i nie zweryfikowałem ustawień tych Px8, ale jeśli tak faktycznie by było to mocno niepoważne podejście ze strony sklepu. Ale w aplikacji nie da się ustawić barwy dzwieku czyt. bass i treble. Widać tam tylko jaki jest stopień ANC a trybów jest dwa plus trzeci jako wyłączony. Koniec. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ale w aplikacji nie da się ustawić barwy dzwieku czyt. bass i treble. Widać tam tylko jaki jest stopień ANC a trybów jest dwa plus trzeci jako wyłączony. Koniec. Coś się chyba jednak zmieniło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts