maciek72 Napisano 1 maja Autor Napisano 1 maja Mam kupę wydatków przy domu . Muszę podpicować do sprzedaży domu 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 maja Napisano 1 maja 10 godzin temu, maciek72 napisał: Mam kupę wydatków przy domu . Muszę podpicować do sprzedaży domu Są rzeczy ważne i ważniejsze. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 1 maja Napisano 1 maja Dnia 15.04.2025 o 17:50, maciek72 napisał: chciałem liznąć Hi-END Dnia 13.04.2025 o 19:53, Rafał S napisał: Przy takim wyglądzie w ogóle nie muszą brzmieć Jak z tym hi-endem ? Tylko oczny czy dla ucha też ? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @maciek72 bardzo intryguje mnie co ma Menuet czego nie ma Epicon? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Bardziej w tym momencie stać na Menuet Dziedzic jedzie na studia do Poznania i tam jest inwestycja. Kupiliśmy mieszkanko i zaczynam za 2 tygodnie remont kuchni . W czerwcu 26 , remonty łazienki Idę w 2 suby , mini dsp Flex 2x4 , Dirac Live i bass Control. Potrzebuję coś z fantastycznym środkiem i cudowną górą Epson jest fantastyczny , polecam 100% Nowy właściciel przesiadł się z Rubicon 6 i jest oszołomiony jakością prezentacji muzyki 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 41 minut temu, maciek72 napisał: 2 suby , mini dsp Flex 2x4 , Dirac Live i bass Control + 42 minuty temu, maciek72 napisał: Menuet To jest tańsza opcja i to jest powód?? 43 minuty temu, maciek72 napisał: Potrzebuję coś z fantastycznym środkiem To Epicon jej nie mają? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 29 minut temu Autor Napisano 29 minut temu Mają , ale potrzebna moneta na Poznań Nie stać mnie na wszystkie zachcianki Odpisz, cytując
Recommended Posts