maciek72 Napisano 1 maja Autor Napisano 1 maja Mam kupę wydatków przy domu . Muszę podpicować do sprzedaży domu 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 maja Napisano 1 maja 10 godzin temu, maciek72 napisał: Mam kupę wydatków przy domu . Muszę podpicować do sprzedaży domu Są rzeczy ważne i ważniejsze. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 1 maja Napisano 1 maja Dnia 15.04.2025 o 17:50, maciek72 napisał: chciałem liznąć Hi-END Dnia 13.04.2025 o 19:53, Rafał S napisał: Przy takim wyglądzie w ogóle nie muszą brzmieć Jak z tym hi-endem ? Tylko oczny czy dla ucha też ? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu @maciek72 bardzo intryguje mnie co ma Menuet czego nie ma Epicon? 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Bardziej w tym momencie stać na Menuet Dziedzic jedzie na studia do Poznania i tam jest inwestycja. Kupiliśmy mieszkanko i zaczynam za 2 tygodnie remont kuchni . W czerwcu 26 , remonty łazienki Idę w 2 suby , mini dsp Flex 2x4 , Dirac Live i bass Control. Potrzebuję coś z fantastycznym środkiem i cudowną górą Epson jest fantastyczny , polecam 100% Nowy właściciel przesiadł się z Rubicon 6 i jest oszołomiony jakością prezentacji muzyki 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 41 minut temu, maciek72 napisał: 2 suby , mini dsp Flex 2x4 , Dirac Live i bass Control + 42 minuty temu, maciek72 napisał: Menuet To jest tańsza opcja i to jest powód?? 43 minuty temu, maciek72 napisał: Potrzebuję coś z fantastycznym środkiem To Epicon jej nie mają? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Mają , ale potrzebna moneta na Poznań Nie stać mnie na wszystkie zachcianki Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Miałem u siebie jedne po drugich : Menuety i Sonusy Luminy 1. Jak dla mnie zbliżony poziom jakościowy, a cenowo sporo taniej, więc jak chwilowo szukasz oszczędności (jeśli masz ważniejsze sprawy to zdecydowanie słuszne podejście), to polecam spróbować. Ewentualnie trochę większe Luminy 2 i wtedy przez czas jakiś spokojnie się bez suba obejdziesz. 1 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Epicon to jednak level wyżej. Albo i dwa. Brzmienia. Wykonanie w sumie takze. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pisałem o Luminach 1 vs Menuety. Odpisz, cytując
Recommended Posts