Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 060 tematów w tym forum

• 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 677 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  1. Jakie głosniki do Yamaha 677?

• 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 9k wyświetleń
  2. Jakie głośniki i sub

• 0 odpowiedzi
    • 343 wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 685 wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 451 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 638 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 836 wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No bądźmy poważni. Republika to taka piaskownica pisiorów. Tam nic ciekawego nie ma. Uprawia sie tylko pierdoletto jaki to Tusk jest niedobry itp. To nie jest zadna telewizja Trzeba by sie zaglebic w historie troche. Z tego co mi sie kolacze gdzies z tylu glowy, wychodzi ze tym sie nikt z chrzescijan zajmowac nie chcial. Lichwa byla wtedy BE. 
    • A , co masz tak ciekawego w DTS X ? 2 głośniki w suficie lub na ścianie ( zgodnie z Auro 3D ) , to problem ? Słyszałem Sonos ARC Ultra i sub 4 jakieś 2 tygodnie temu w Gdańsku . Nie wyrwało mnie z butów:(
    • Dzień dobry, odkopię wątek. W sypialni ok. 12-13 m2 mam NAD C350 oraz kolumny Mission M33i, źródło malinka, kable Chord. W tym zestawie odpowiada mi prezentacja basów oraz środek natomiast brakuje wysokich tonów. W związku z tym chciałbym zrobić upgrade systemu poprzez jedną ze zmian tzn. zmianę kolumn lub zmianę wzmacniacza. Słucham: jazz, rock progresywny, starsza muzyka rockowa, muzyka akustyczna. Budżet niewielki max 1000 zł, sprzęt używany. Po lekturze forów wytypowałem wstępnie kolumny B&W 601, 685, Acoustic Energy AE100, Dali Zensor 3, PSB Apha P3 a ze wzmacniaczy Yamaha , Cambridge Audio, amplituner Yamaha RX-797. Niestety zakup w ciemno bez odsłuchów. Za wszelkie rady, opinie inne polecajki będę wdzięczny.
    • Tak wiem , ale pytanie dlaczego przejęli ? Dlaczego to nie Polacy np. są właścicielami finansów światowych tylko naród , który jeszcze kilkadziesiąt lat temu nie miał nawet swojego kraju. Przecież nie są dziedzicami starych fortun.  Zdaniem mojego dziadka sukces Żydów polegał na ich konsolidacji we współdziałaniu. Już na etapie szkolnym żydzi wyłaniali najzdolniejsze dzieci i cała Gmina Żydowska składała się na ich edukacje. W Polskich rodzinach było to nie do pomyślenia , by pomagać obcemu dziecku , kosztem swojego. Ten stworzony łańcuszek zobowiązań musiał zaprocentować. Ci wykształceni Żydzi przy poparciu finansów Gminy budowali fabryki , kamienice i pomnażali majątek. Mosad jest najbardziej skutecznym wywiadem właśnie dlatego , że historia rzuciła Żydów niemal do każdego państwa na świecie. A każdy Żyd ma wpojone zobowiązanie wobec swojego narodu.  @Mikelas76 a co do niszczenia , przejmowania firm to robią to wszyscy. Na tym polega biznes , aby " został tylko jeden ". w Europie np. nie ma lepszych w tej dziedzinie od Francuzów    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...