Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 953 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 928 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 928 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 928 wyświetleń
  1. marantz nr1200

• 0 odpowiedzi
    • 928 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 927 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 927 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 927 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 927 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 926 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 926 wyświetleń
  2. Pioneer sx- 550

• 1 odpowiedź
    • 925 wyświetleń
  3. Wzmacniacz do Pylon Audio Pearl 27

• 2 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
  4. Jbl głośniki

• 0 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 924 wyświetleń
  5. serice sprzętu Auralic

• 2 odpowiedzi
    • 924 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 924 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 923 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 923 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 923 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 923 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 922 wyświetleń
  6. Wymiana wzmacniacza

• 4 odpowiedzi
    • 922 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Już w sumie podjąłem decyzje chce tego Pioneera wole coś kupić drożej niż później żałować że mogłem mieć coś lepszego. Mi bardzo zależy na dokupywaniu tych głośników stopniowo najpierw stereo, później dorzucę jakiś Subwoofer, glosniki surround itp itp to mnie najbardziej chyba kręci nawet nie wiem czy bym chciał od razu cały zestaw. Tylko te 5000 zł mnie boli skontaktuje sie z Q21 może jakaś zniżka sie trafi na niemiecki stronach jest za około 3200 zł ale czy to nie są jacyś oszuści albo trosze poczekam może na nawy rok będą  promocje jakaś fajna  
    • Tak sobie czytam temat wstecz i widzę, że czasem padały pytania o tanie pre. Nie będę odpowiadał na posty z 2022 bo pewnie dawno nieaktualne, ale zamieszczę osobny wpis, może się komuś przyda.  Od lat gram na zrobionym przez siebie pre na płytkach i projekcie Ahaja Nuda. Obudowa chyba wyszła ładnie, nawet udało się wpakować łuskę jako przycisk  i tak sobie gra już z 15 lat. Ostatnio skuszony cena (300zl z przesyłką na Ali) kupiłem Fosi Audio box x5. Wszyscy nad nim pieją w necie, że tanie i dobre. Że tanie, to wiadomo, że dobre… to potwierdzam. Bardzo równe, zmieniłem opampa na 1612. Gra świetnie. Oczywiście nie ma mnogości ustawień ahaji, gra od niej też lekko ciemniej (lub też raczej nuda gra jaśniejsza góra). Polecam, cena jest kosmicznie niska jak za to co to robi.
    • Poslucham i ocenie. Jak narazie szukam czegos do kolekcji. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...