Dan79 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Witam, potrzebuje pomocy w doborze zestawu do pomieszczenia 50-55m2. Kwota to około 20000zl. Może być używany lub nowy. Słucham muzyki SlowRock, Instrumentalnej, klasycznej. Raczej cicho więc dobrze aby czysto grało na niskiej głośności. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmundo Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Polecam Lyngdorfa 1120, która ogarnie Ci akustykę i świetnie gra po cichu, za resztę kolumny, u mnie BMN Beszele 3 Pro, ale pewnie do 50m potrzebujesz coś potężniejszego, więc odsłuchy wskazane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, edmundo napisał: Polecam Lyngdorfa 1120, która ogarnie Ci akustykę i świetnie gra po cichu, za resztę kolumny, u mnie BMN Beszele 3 Pro, ale pewnie do 50m potrzebujesz coś potężniejszego, więc odsłuchy wskazane. A jesli autor wątku ma pogłos jak w kościele, to ten lyngdorf też to ogarnie? Edytowano 5 godzin temu przez KrólKiczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, KrólKiczu napisał: A jesli autor wątku ma pogłos jak w kościele, to ten lyngdorf też to ogarnie? Wiem co ogarnie i to bez DSP https://audio-connect.pl/diptyque-audio/dp77/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan79 Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jedna kolumna 4000Euro. Nie szlyszalem jej ale nie wiem czy jedna zastąpi w jakikolwiek sposób 2 kolumny. Nie znam się więc się nie wypowiem ale jak będę miał możliwość w okolicach Wrocławia posłuchać to chętnie skorzystam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dan79 napisał: Jedna kolumna 4000Euro. Pociesze Cię. 4000 euro para. Do posłuchania w Bydgoszczy w Audio Connect. Warto , dźwięk robi wrażenie , a przede wszystkim kolumny idealnie sprawdzają się w trudnych akustycznie pomieszczeniach. O ile takie masz , bo tego nie wiemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts