michal123 Napisano wczoraj o 05:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:39 Hej. Posiadam taki zestaw jak w temacie. Muszę przyznać, że jestem średnio zadowolony jeśli chodzi o basy. Czy możecie polecić jakiś subwoofer do tego? Pomieszczenie około 70m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut.. Napisano wczoraj o 06:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:12 To za małe kolumny na te 70 m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 08:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:22 2 godziny temu, helmut.. napisał: To za małe kolumny na te 70 m2 Twoim tokiem rozumowania to trzeba by wymienić wszystko, bo jak wymieni kolumny na większe to i ten amplituner będzie musiał wymienić na mocnego wzmaka lub końcówki mocy by dał radę na pędzić te większe kolumny. Moze dodanie suba na razie mu wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 16 godzin temu, michal123 napisał: Hej. Posiadam taki zestaw jak w temacie. Muszę przyznać, że jestem średnio zadowolony jeśli chodzi o basy. Czy możecie polecić jakiś subwoofer do tego? Pomieszczenie około 70m Cześć Pomieszanie do słuchania, jest bardzo duże dla prawie każdej kolumny podłogowej. Sądzę, że dołożenie subwoofera, pomoże, ale! Z pośród nowych subwooferów, musi to być duże pudło, z większym wooferem, z większą mocą. Jaki budżet sobie założyłeś na ten wydatek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu A ja uważam, że 602 Yamahy nie ma i nie będzie mieć kopa na basie. To jest granie bardzo łagodne, bez cienia jakiegokolwiek 3,14erdolnięcia. Typowe granie na ukojenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123 Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Pomieszanie do słuchania, jest bardzo duże dla prawie każdej kolumny podłogowej. Sądzę, że dołożenie subwoofera, pomoże, ale! Z pośród nowych subwooferów, musi to być duże pudło, z większym wooferem, z większą mocą. Jaki budżet sobie założyłeś na ten wydatek? Hej. Generalnie sprawa wygląda tak - jestem laikiem w tych sprawach - zestaw został mi polecony jako średnia półka jakościowa. Co do kwoty jaka chcę przeznaczyć - chciałbym się wpasować w tę jakość, którą posiadam. Nie wiem czy to oznacza czy muszę przeznaczyć na suba 1 tyś zł czy 3 tyś zł więc kwoty nie podam. Chciałbym się "wpasować" ( jeśli chodzi o jakość) w to co mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 11 godzin temu, michal123 napisał: Hej. Generalnie sprawa wygląda tak - jestem laikiem w tych sprawach - zestaw został mi polecony jako średnia półka jakościowa. Co do kwoty jaka chcę przeznaczyć - chciałbym się wpasować w tę jakość, którą posiadam. Nie wiem czy to oznacza czy muszę przeznaczyć na suba 1 tyś zł czy 3 tyś zł więc kwoty nie podam. Chciałbym się "wpasować" ( jeśli chodzi o jakość) w to co mam Ok, To żebyś mógł w sposób miarodajny to ocenić, to koniecznie sprawdź to we własnych, domowych warunkach. Moja propozycja na początek, to subwoofer Bowers & Wilkins ASW610 https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/bowers-wilkins-asw610.html Wydajny, mocny, w obudowie zamkniętej. 200 Wat mocy ciągłej, bardzo dobra kontrola w całym paśmie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts