Rega Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowany) Przyszło mi do głowy, oglądając zdjęcia naszych systemów, ze może warto byłoby, oprócz zdjęć sprzetu grającego, zamieścić zdjęcia lub opisy naszych czworonożnych (i nie tylko) przyjaciół, którzy bardzo często towarzyszą nam siedzac, śpiąc lub tylko udając w czasie naszych odsłuchów. Oni czesto goszczą gdzieś tam w tle, na zdjęciach systemów Ja mam, nawet takie zdjęcie w awatarze. Fakt, przyjaciłóka , której nie ma już z nami, ale pamięć o niej pozostanie na całe życie. Czasem oglądała ze mną tv, czasem chodziła na kąpielisko, a czasem towarzyszyła przy piwie (oczywiście wszystko z umiarem), ale zawsze czekała na mój powrót do domu, trzymając ulubioną zabawkę. Edytowano 19 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu Znamy się osobiście👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts