chodnik Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Potrzebuję kupić subwoofer do ONKIO TX - RZ 840. Sprzęt stoi w salonie o wymiarach około 4,5 x 4,5m, ale jest to część połączona z otwartą kuchnią. Zastanawiam się nad Svs SB 1000pro lub 2000 pro. Pierwszy ma 325W, a drugi 550W. Czy ten mniejszy wystarczy, czy potrzebuję więcej mocy. Ewentualnie co warto wybrać w cenie około 3,5 do 5k ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Zależy do czego ten subwoofer ma służyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chodnik Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 11 minut temu, PanKlor napisał: Zależy do czego ten subwoofer ma służyć. Głównie do kina domowego. Oczywiście do słuchania stereo też będzie używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Ja na 25m2 mam Klipsch RP-1200SW do kina jeden z lepszych. Do stereo wyłączam - być może stoi nie tam gdzie powinien przez co basy mi nie odpowiadają w stereo. Sufit też mam trochę nisko. Więc przyczyn może być wiele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jak głównie do kina to Klipsch RP 1000/1200. Jaknbardziej uniwersalnie to dołożyć trochę, potargować sie i SB3000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts