chodnik Napisano 2 maja Napisano 2 maja Potrzebuję kupić subwoofer do ONKIO TX - RZ 840. Sprzęt stoi w salonie o wymiarach około 4,5 x 4,5m, ale jest to część połączona z otwartą kuchnią. Zastanawiam się nad Svs SB 1000pro lub 2000 pro. Pierwszy ma 325W, a drugi 550W. Czy ten mniejszy wystarczy, czy potrzebuję więcej mocy. Ewentualnie co warto wybrać w cenie około 3,5 do 5k ? Odpisz, cytując
chodnik Napisano 2 maja Autor Napisano 2 maja 11 minut temu, PanKlor napisał: Zależy do czego ten subwoofer ma służyć. Głównie do kina domowego. Oczywiście do słuchania stereo też będzie używany. Odpisz, cytując
modelarz01 Napisano 2 maja Napisano 2 maja Ja na 25m2 mam Klipsch RP-1200SW do kina jeden z lepszych. Do stereo wyłączam - być może stoi nie tam gdzie powinien przez co basy mi nie odpowiadają w stereo. Sufit też mam trochę nisko. Więc przyczyn może być wiele. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 3 maja Napisano 3 maja Jak głównie do kina to Klipsch RP 1000/1200. Jaknbardziej uniwersalnie to dołożyć trochę, potargować sie i SB3000. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 maja Napisano 5 maja Cześć Jeśli stosunek kina do stereo to 50/50 to SVSy SB będą dobrym kierunkiem. Warto też sprawdzić RELe z serii HT, czy Velodyne, które omawiamy bliżej w poniższym filmie Zachęcam do obejrzenia, kontaktu i umówienia się na odsłuchy Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 maja Napisano 10 maja Jak do kina domowego to RP 1400 1200 w zależności od Ceny. Z SVS to modele PB nie SB Tańsze Heco Aurora 30A i Magnat RS12 Odpisz, cytując
Recommended Posts