Marek333 Napisano 7 maja Napisano 7 maja 2 Absorbery dźwięku PREMIUM Addictive Sound rozmiar 158x64x6 cm za 50% ceny nabycia. CENA: 700 zł KONTAKT: polandia7@gmail.com Szanowni Państwo Sprzedaję w stanie perfekcyjnym 2 sztuki profesjonalnych szerokopasmowych absorberów dźwięku, znanej firmy Addictive Sound . Rozmiar 158 x 64 x 6 cm Kolor biały. Absorbery nie mają najmniejszego uszkodzenia, rysy czy zabrudzenia Wyglądają jak nowe. Zakupiłem je niedawno za 1370 zł z wysyłką, tak jak na załączonym foto dok.zakupu. Oferuję Państwu, jak widzimy, znacznie taniej. Cena dotyczy kompletu 2 sztuk absorberów (zdjęcia są realne). Cena zawiera transport KURIEREM DHL / przedpłata wówczas / - Absorbery będą doskonale zabezpieczone do wysyłki łącznie z zabezpieczeniem ochronnym kartonikami krawędzi, przed wilgocią owinięte folią stretch. Dokręcone są uchwyty jak widać na zdjęciu symetrycznie, równo (poziome mosiężne uchwyty z ząbkami ) W komplecie dołączam dodatkowo nowe śruby mocujące do ściany - widoczne także na zdjęciu - doklejone w woreczku. Rekomenduję odbiór własny, wówczas obniżę cenę za transport 70 zł. Z wyrazami szacunku Marek. Odpisz, cytując
Marek333 Napisano 15 maja Autor Napisano 15 maja Obniżam ciut cenę, na 670 zł z kosztem przesyłki kurierem po mojej stronie. Stan absorberów jest idealny, czyściutkie. Pozdrawiam serdecznie Marek Odpisz, cytując
Marek333 Napisano 17 maja Autor Napisano 17 maja (edytowany) Nie widzę, nie zaawsze przyczepiają jak wiem. . Ale są od nich kupione z fakturą załączoną na fotce W razie wątpliwości mam całą długą korespondencję z nimi i zamówieniem (Adddictwie Sound) z Panem Przemysławem M. ponieważ to nietypowe zamówienie gdyż wysokość zażyczyłem sobie większą jak w opisie widzimy, Miłego dnia Edytowano 17 maja przez Marek333 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 17 maja Napisano 17 maja 21 godzin temu, jaknb napisał: Nie mają logo Addictive Sound? Logo dużo nie pochłania 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 17 maja Napisano 17 maja 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Logo dużo nie pochłania Tomku pochłania dużo ale kasy 1 Odpisz, cytując
Marek333 Napisano 17 maja Autor Napisano 17 maja (edytowany) Dlatego za pół ceny są .. ha ha .. bo bez tabliczek.. Jakoś nie gnębiłem ich że nie zamontowali a może powinienem jak widzę bo bez nich nie pochłaniają dobrze niskich Dlatego tak tanio hi hi Edytowano 17 maja przez Marek333 Odpisz, cytując
Recommended Posts