Marek333 Napisano 7 maja Napisano 7 maja 2 Absorbery dźwięku PREMIUM Addictive Sound rozmiar 158x64x6 cm za 50% ceny nabycia. CENA: 700 zł KONTAKT: polandia7@gmail.com Szanowni Państwo Sprzedaję w stanie perfekcyjnym 2 sztuki profesjonalnych szerokopasmowych absorberów dźwięku, znanej firmy Addictive Sound . Rozmiar 158 x 64 x 6 cm Kolor biały. Absorbery nie mają najmniejszego uszkodzenia, rysy czy zabrudzenia Wyglądają jak nowe. Zakupiłem je niedawno za 1370 zł z wysyłką, tak jak na załączonym foto dok.zakupu. Oferuję Państwu, jak widzimy, znacznie taniej. Cena dotyczy kompletu 2 sztuk absorberów (zdjęcia są realne). Cena zawiera transport KURIEREM DHL / przedpłata wówczas / - Absorbery będą doskonale zabezpieczone do wysyłki łącznie z zabezpieczeniem ochronnym kartonikami krawędzi, przed wilgocią owinięte folią stretch. Dokręcone są uchwyty jak widać na zdjęciu symetrycznie, równo (poziome mosiężne uchwyty z ząbkami ) W komplecie dołączam dodatkowo nowe śruby mocujące do ściany - widoczne także na zdjęciu - doklejone w woreczku. Rekomenduję odbiór własny, wówczas obniżę cenę za transport 70 zł. Z wyrazami szacunku Marek. Odpisz, cytując
Marek333 Napisano 15 maja Autor Napisano 15 maja Obniżam ciut cenę, na 670 zł z kosztem przesyłki kurierem po mojej stronie. Stan absorberów jest idealny, czyściutkie. Pozdrawiam serdecznie Marek Odpisz, cytując
Marek333 Napisano Sobota o 12:44 Autor Napisano Sobota o 12:44 (edytowany) Nie widzę, nie zaawsze przyczepiają jak wiem. . Ale są od nich kupione z fakturą załączoną na fotce W razie wątpliwości mam całą długą korespondencję z nimi i zamówieniem (Adddictwie Sound) z Panem Przemysławem M. ponieważ to nietypowe zamówienie gdyż wysokość zażyczyłem sobie większą jak w opisie widzimy, Miłego dnia Edytowano Sobota o 12:46 przez Marek333 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Sobota o 12:50 Napisano Sobota o 12:50 21 godzin temu, jaknb napisał: Nie mają logo Addictive Sound? Logo dużo nie pochłania 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Sobota o 16:47 Napisano Sobota o 16:47 3 godziny temu, tomek4446 napisał: Logo dużo nie pochłania Tomku pochłania dużo ale kasy 1 Odpisz, cytując
Marek333 Napisano Sobota o 18:05 Autor Napisano Sobota o 18:05 (edytowany) Dlatego za pół ceny są .. ha ha .. bo bez tabliczek.. Jakoś nie gnębiłem ich że nie zamontowali a może powinienem jak widzę bo bez nich nie pochłaniają dobrze niskich Dlatego tak tanio hi hi Edytowano Sobota o 18:06 przez Marek333 Odpisz, cytując
Recommended Posts