Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, tomek4446 napisał: tutaj wracamy do tematu gospodarki. No właśnie. Żeby władza to załapała 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Nowy75 napisał: Żeby władza to załapała Władza pewnie i chciałaby tym się zająć , ale kurna kiedy ? Wiesz ile czasu zajmuje szukanie, komu jeszcze można dorzucić parę milionów ? 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu A jeszcze trudniej znaleźć tych , którym jeszcze można zabrać 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 12 godzin temu, Nowy75 napisał: Z marnowaniem żywności sam walczę w domu i poza nim. Intrygujące, powiem szczerze 😁 13 godzin temu, Nowy75 napisał: knowania Rosji Związku Sowieckiego, konkretnie. Sowieci zindoktrynowali zachodnie uniwersytety. Piątka z Cambridge, to nie tylko Philby. Skutki są daleko bardziej dalekosiężne, np. Corbyn. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, soberowy napisał: Pomyśl po co on to zrobił. Jeśli nie wiesz to Ci wytłumaczę z gw i tvnu się tego nie dowiesz Ok, dawaj. Odpisz, cytując
kassyx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu https://www.facebook.com/reel/682410271320918/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Jako że to muzyka porusza nasze serca, posłuchajcie dobrego polskiego rapu, jak za starych lat... politycznego rapu ... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, Nowy75 napisał: Bezmyślna polityka elit brukselskich upiekła nam niezły pasztet. Ależ oczywiście, polityka USA w wykonaniu Nixona i Kissingera nie wywołała tego 😛 https://en.m.wikipedia.org/wiki/1972_visit_by_Richard_Nixon_to_China 11 godzin temu, gienas napisał: Masz kupować tyle ile zjesz? To przecież niemożliwe Może być problem z 'sojowym latte' towarzysza Duńczyka 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, tomek4446 napisał: A tak trochę wracając do ostatniej debaty , to umknęło mi. Trzaskowski ma jakąś firmę budowlaną ? Bo przez godzinę słyszałem , że będzie w całej Polsce budował " mieszkania ". Najwyraźniej, pomyliło Ci się z deweloperem Jarosławem Kaczyńskim, który - już na etapie zamówionych planów inwestycji - oszukał kontrahenta, nie płacąc mu ok. 1,5 euro za zamówioną i zrealizowaną pracę. 6 godzin temu, tomek4446 napisał: Mam ambiwalentny stosunek do mieszkań komunalnych. Tomek, kwestia uregulowań. W UK, mieszkania councilowskie, to nie jest jakiś tam jeden zasób. To są własności spółdzielcze - Housing Associations. Są domki. Są kamienice. Są mieszkania w blokach. Są wieżowce. I na czym dowcip polega? Na gradacji dostępu. 6 godzin temu, Rafał S napisał: Dokupujemy na bieżąco i nowsze stawiamy z tyłu. Kupując, też bierzemy te z tytułu. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 6 godzin temu, gienas napisał: Nie wierzę że nic z jedzenia nie wyrzucasz. Zawsze coś zostanie W domu, samemu nakładając sobie porcje? 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Pan Braun znaczną część uposażenia poselskiego w Polsce utracił karany z różne przewinienia,a mimo to nie siedział bezczynnie. Można się z nim nie zgadzać,ale to ideowiec. Media podają, że dupcył na 'kocią łapę' przez dwadzieścia lat... ideowiec 🤣 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Uważam , że lepiej,że rozrabia w parlamencie UE niż miałby podkładać bomby na ulicy Jprdl 🤦 5 godzin temu, Nowy75 napisał: Zamiast ekscytować się spaloną flagą radzę posłuchać jego wystapień Nie wiem czy zauważyłeś, ale właśnie dałeś mu carte blanche na dowolne przestępstwa. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, kassyx napisał: Jako że to muzyka porusza nasze serca, posłuchajcie dobrego polskiego rapu, jak za starych lat... politycznego rapu ... AQNMYs2U596NipviQ2ficM6PzcedA3N6hFG53PyCQmpwW4Gn8RgkDffq35FuxjHA3ZkMQWwnMisP_7OMb35v_i77.mp4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu https://bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/7,48722,31965134,radoslaw-sikorski-poszedl-do-pubu-mentzen-blogoslawieni-ci.html I to by było na tyle. Kogo poparł Mentzen? Kilkanaście minut po zakończonej transmisji do pubu przy Rynku Staromiejskim weszli razem Rafał Trzaskowski i Sławomir Mentzen. Uścisnęli sobie dłonie z Radosławem Sikorskim i zasiedli obok niego. Kelner stawiał przed nimi pełne kufle. To jeszcze bardziej zaskoczyło gości toruńskiego lokalu. - Za Polskę, która łączy, a nie dzieli - komentował spotkanie minister Sikorski. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 6 godzin temu, pairtick napisał: Intrygujące, powiem szczerze 😁 Związku Sowieckiego, konkretnie. Sowieci zindoktrynowali zachodnie uniwersytety. Piątka z Cambridge, to nie tylko Philby. Skutki są daleko bardziej dalekosiężne, np. Corbyn. Ad 1 w domu praktycznie wygrałem z marnowaniem żywności,a to z powodu mojego niemiłego zachowania,gdy coś zostanie. Pochodzę z rodziny o tradycjach myśliwskich,wiem co to znaczy patroszyć dzika w lesie w zimną noc,gdy ręce grabieją, ciągnąć go do samochodu dziesiątki metrów lub dalej. .Jaki bajzel na kuchni w domu,gdy się skóruje,dzieli, itd. Człowiek zupełnie inaczej wtedy patrzy na pęto kiełbaski -wie ile to roboty ,nim trafiła do gęby Ad2 O tym właśnie mówię,bo ludzie nie rozumieją skąd ta miłość do komuny na bogatym Zachodzie Odpisz, cytując
Recommended Posts