pairtick Napisano 5 października Autor Napisano 5 października Uwielbiam zapach kapusty o poranku 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 29 października Autor Napisano 29 października O rzesz. W kuchennym totolotku, wylosowało mi się 'sweet and sour', na wieczór. A miałem smak na Haggis. No nic, jeszcze zobaczymy 😋 PS. O rzesz czy ożeż? @Redakcja AUDIO pomożesz? 😉 Odpisz, cytując
gienas Napisano 30 października Napisano 30 października Dnia 29.10.2025 o 17:27, pairtick napisał: ożeż 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 30 października Autor Napisano 30 października Nie za bardzo politycznie będzie? 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 listopada Autor Napisano 3 listopada Makłowicz. No niestety, ale muszę się odnieść. Gość nie tylko nie ma pojęcia o poprawnej wymowie nazwy miasta o którym opowiada. Ale i przede wszystkim o kultowej szkockiej potrawie. Czym mnie, akurat, zirytował. Obawiam się. że to co otrzymał, to „Haggis, neeps and tatties.” z mikrofalówki - w sam raz dla samozwańczych kucharzy (bez wykształcenia) i innych frajerów. A prawdziwy Haggis, to można sobie i z ogóreczkiem kiszonym dziabnąć 😋 Tylko, najpierw, trzeba wiedzieć o co w tym smaku chodzi. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dzisiaj antyketo :). Pierwszy raz piekłem moze nie idealne lekko za słodkie, ale dobre. Jak ostatnio poczytałem składy gotowców to juz całkiem straciłem wiarę w kupowanie czegoś bardziej złożonego w sklepie niż wędlina z indora 2 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Z cynamonkami trzeba uważać 😉 zzrltG96xs9IuZRY.mp4 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Oszukiwać kurde ro chyba gotówce heheh, albo ktoś kupił zmielił i chcial upiec zakrywając kilogramem masła z cukrem Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dziś wymiksowałem się z rodzinnego obiadku bolącym gardłem/ trza było nie grzać wczoraj na rozbiegane ciało ekstra zimnego pszeniczniaka z balkonu😁/. A tymczasem w domu... królik rozebrany się mrozi w zamrażalniku, szponder wołowy na krupnik chodzi na małym gazie, a ja cyk , w fotel ,posłuchać muzyki😁 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Bardzo fajny przepis z wykorzystaniem pucharka. Plasterki boczku, żółty ser, mięso mielone i pieczarki. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Adi777 fajna sprawa. Muszę kiedyś zrobić do obiadu, można fajnie z wkladka kombinowac, niby prosty kotlet, a jednak ciekawszy. Kiedyś robiłem klopsa z jajkami w środku też w boczku fajny byl nawet na kanapki po wystudzeniu. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu @Wing0 Tak, bardzo dobre, no i można dowolnie kombinować jak napisałeś. Odpisz, cytując
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.