pairtick Napisano 5 października Autor Napisano 5 października Uwielbiam zapach kapusty o poranku 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 29 października Autor Napisano 29 października O rzesz. W kuchennym totolotku, wylosowało mi się 'sweet and sour', na wieczór. A miałem smak na Haggis. No nic, jeszcze zobaczymy 😋 PS. O rzesz czy ożeż? @Redakcja AUDIO pomożesz? 😉 Odpisz, cytując
gienas Napisano 30 października Napisano 30 października Dnia 29.10.2025 o 17:27, pairtick napisał: ożeż 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 30 października Autor Napisano 30 października Nie za bardzo politycznie będzie? 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 listopada Autor Napisano 3 listopada Makłowicz. No niestety, ale muszę się odnieść. Gość nie tylko nie ma pojęcia o poprawnej wymowie nazwy miasta o którym opowiada. Ale i przede wszystkim o kultowej szkockiej potrawie. Czym mnie, akurat, zirytował. Obawiam się. że to co otrzymał, to „Haggis, neeps and tatties.” z mikrofalówki - w sam raz dla samozwańczych kucharzy (bez wykształcenia) i innych frajerów. A prawdziwy Haggis, to można sobie i z ogóreczkiem kiszonym dziabnąć 😋 Tylko, najpierw, trzeba wiedzieć o co w tym smaku chodzi. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dzisiaj antyketo :). Pierwszy raz piekłem moze nie idealne lekko za słodkie, ale dobre. Jak ostatnio poczytałem składy gotowców to juz całkiem straciłem wiarę w kupowanie czegoś bardziej złożonego w sklepie niż wędlina z indora 2 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Z cynamonkami trzeba uważać 😉 zzrltG96xs9IuZRY.mp4 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Oszukiwać kurde ro chyba gotówce heheh, albo ktoś kupił zmielił i chcial upiec zakrywając kilogramem masła z cukrem Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dziś wymiksowałem się z rodzinnego obiadku bolącym gardłem/ trza było nie grzać wczoraj na rozbiegane ciało ekstra zimnego pszeniczniaka z balkonu😁/. A tymczasem w domu... królik rozebrany się mrozi w zamrażalniku, szponder wołowy na krupnik chodzi na małym gazie, a ja cyk , w fotel ,posłuchać muzyki😁 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Bardzo fajny przepis z wykorzystaniem pucharka. Plasterki boczku, żółty ser, mięso mielone i pieczarki. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @Adi777 fajna sprawa. Muszę kiedyś zrobić do obiadu, można fajnie z wkladka kombinowac, niby prosty kotlet, a jednak ciekawszy. Kiedyś robiłem klopsa z jajkami w środku też w boczku fajny byl nawet na kanapki po wystudzeniu. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Wing0 Tak, bardzo dobre, no i można dowolnie kombinować jak napisałeś. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Nowy75 napisał: W pierwszej chwili, wyglądało jak wysłużona patelnia szefa kuchni 😁 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @pairtick zaraz tam wysłużona 😁. Gar ma ze trzy lata. Następnym razem szarpnę się na komplet miedziany😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts