Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • 5 weeks later...
Napisano

@pairtick coś mi się obiło o uszy słowo lenistwo😁. Ja dziś skromnie: żeberka marynują się na balkonie przed pieczeniem., pierś z indyka siedzi w zalewie, też balkon i potem pieczenie,w garze w kuchni bulion na szyji indyczej i kurzych łapkach jako podstawa do ogórkowej - to wykończę jeszcze dziś .

Napisano
1 godzinę temu, Nowy75 napisał:

żeberka

Już mnie w zęby kłuje - nie lubię mięsa poprzerastanego tkanką łączną i tłuszczem - taki 'francuski piesek' ze mnie 😉

1 godzinę temu, Nowy75 napisał:

kurzych łapkach

1428666483_520919004.jpg.27f12b787dc356bf43b7faa6f08c4fcb.jpg

Co do reszty, to z braku balkonu, muszę obejść się smakiem ☹️

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Utwórz nowe...