pairtick Napisano 17 listopada Autor Napisano 17 listopada O, w mordę, mielone znalazłem w zamrażarce... No to cyk i do szybkowaru. Kartofelki się obrały i czekają z sosem. Cdn... 😉 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 listopada Autor Napisano 17 listopada Smacznego, pychota, mniam 😋 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 17 grudnia Napisano 17 grudnia @pairtick mam wrażenie,że cokolwiek wypadnie z lodówki i wpadnie w Twoje łapy przybiera formę gulaszu 😁 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Czwartek o 10:38 Autor Napisano Czwartek o 10:38 14 godzin temu, Nowy75 napisał: mam wrażenie,że cokolwiek wypadnie z lodówki i wpadnie w Twoje łapy przybiera formę gulaszu 😁 A co, mam chwasty jeść 🤮 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 18:59 Autor Napisano Sobota o 18:59 Święta świętami, a jeść trzeba... czyli coś na szybko 😉 Odpisz, cytując
lpomis Napisano Sobota o 19:34 Napisano Sobota o 19:34 O stary! To już nie jest zwykłe gotowanie, to performance! Fajnie, że w kuchni rozwijasz też fotografię abstrakcyjną. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Sobota o 19:36 Napisano Sobota o 19:36 35 minut temu, pairtick napisał: Święta świętami, a jeść trzeba... czyli coś na szybko 😉 Na szybko to foto wyszło 😀 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano Sobota o 19:55 Napisano Sobota o 19:55 18 minut temu, lpomis napisał: fotografię Zerknijmy do zupy exifa, co poszło nie tak. 1 na 20 mi wychodzi. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Niedziela o 13:41 Autor Napisano Niedziela o 13:41 Cholera, jak nie gulasz to zupa... a ja, po prostu, lubię potrawy jednogarnkowe 😋 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Niedziela o 14:04 Napisano Niedziela o 14:04 @pairtick coś mi się obiło o uszy słowo lenistwo😁. Ja dziś skromnie: żeberka marynują się na balkonie przed pieczeniem., pierś z indyka siedzi w zalewie, też balkon i potem pieczenie,w garze w kuchni bulion na szyji indyczej i kurzych łapkach jako podstawa do ogórkowej - to wykończę jeszcze dziś . 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Niedziela o 15:45 Autor Napisano Niedziela o 15:45 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: żeberka Już mnie w zęby kłuje - nie lubię mięsa poprzerastanego tkanką łączną i tłuszczem - taki 'francuski piesek' ze mnie 😉 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: kurzych łapkach Co do reszty, to z braku balkonu, muszę obejść się smakiem ☹️ 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Niedziela o 15:53 Napisano Niedziela o 15:53 @pairtick piękna konstrukcja,godna...francuskiej restauracji😁 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano Niedziela o 17:47 Napisano Niedziela o 17:47 I jest😁 . Garnek na bieżące spożycie i dwa słoiki na ciężkie czasy po świętach 😁 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Proste i smaczne. (zdradzę w tajemnicy że z wędzonym twarogiem) Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dratwa wyszła, trzeba było sie ratować wykałaczkami, 4 h pieczenia bocznia nadziewanego schabem. Całość w prostej nacierce z masy czosnku, majeranku, sos o wdzięcznej nazwie na W, papryki itd, bez udziwnień;) Święta, Świeta, a na słodko pierwszy raz robiłem Kutie. 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, cymes napisał: Proste i smaczne. (zdradzę w tajemnicy że z wędzonym twarogiem) Z czym to się podaje? Jakaś okrasa? 6 minut temu, Wing0 napisał: Dratwa wyszła, trzeba było sie ratować wykałaczkami, 4 h pieczenia bocznia nadziewanego schabem. Całość w prostej nacierce z masy czosnku, majeranku, sos o wdzięcznej nazwie na W, papryki itd, bez udziwnień;) Święta, Świeta, a na słodko pierwszy raz robiłem Kutie. To nie może być niedobre!🙂 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Vectorinni napisał: Z czym to się podaje? Jakaś okrasa? Sos grzybowy/pomidorowy/czosnkowy, wszystko co wyobraźnia podpowie, może być też sote. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.