slawek1077 Napisano Niedziela o 20:50 Napisano Niedziela o 20:50 Witam czy warto wymieniać amplituner Pioneer VSX 934 na VSX LX 305. pod względem jakości dźwięku. Moje kolumny to heco music style 900, zastosowania uniwersalne Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:43 Napisano Poniedziałek o 06:43 Hej, Teoretycznie będzie grac blisko. Ale praktycznie w 305 mas znacznie lepsza kalibrację. Jeśli ją wykorzystasz to ten amplituner będzie grał lepiej. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:12 Napisano Poniedziałek o 10:12 Cześć przeskok jakościowy gigantyczny nie będzie, ale sam Dirac może dużo zmienić Co chciałbyś ulepszyć w brzmieniu? Odpisz, cytując
slawek1077 Napisano wczoraj o 06:43 Autor Napisano wczoraj o 06:43 zdaję sobie sprawę że gigantycznego przeskoku nie będzie, ale czy skok będzie odczuwalny przy tych kolumnach,? czy może rozważyć zmianę kolumn, prócz tego Dirac mnie bardzo zaciekawił, ponoć jest w stanie wycisnąć ustawienia które ciężko zrobić ręcznie, i fakt że 305 posiada earc, choć nie wiem czy przy dźwięku z serwisów stremingowych coś to da. Mam również wypuszczone kable pod głośniki sufitowe (atmos) ale wiele osób uważa na forach że na dzień dzisiejszy niewiele wnoszą a i pogorszyć mogą. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano wczoraj o 06:59 Napisano wczoraj o 06:59 15 minut temu, slawek1077 napisał: i fakt że 305 posiada earc, choć nie wiem czy przy dźwięku z serwisów stremingowych coś to da. Nic to nie da. 15 minut temu, slawek1077 napisał: Mam również wypuszczone kable pod głośniki sufitowe (atmos) ale wiele osób uważa na forach że na dzień dzisiejszy niewiele wnoszą a i pogorszyć mogą. Musisz jakieś dziwne fora czytać... 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu kolumny masz bardzo fajne. Musiał byś sporo dołozyć na inne Tak da przeskok 23 godziny temu, slawek1077 napisał: Mam również wypuszczone kable pod głośniki sufitowe (atmos) ale wiele osób uważa na forach że na dzień dzisiejszy niewiele wnoszą a i pogorszyć mogą. kto tak twierdzi? 🤯 Odpisz, cytując
Recommended Posts