tomasz1w Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Pytanie, jak w temacie. Czy ktoś ma pojęcie, kto zajmuje się sprzedażą ich produktów w PL? Chodzi mi o standy NeXXus HiFi Audio lub Pro Studio. Kupowałem kiedyś wypełnienie Atabites od AV.com, ale widzę, że mało mają produktów Atacamy. Może jakiś sprzedawca z Niemiec? Polecicie kogoś? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Top hifi https://www.tophifi.pl/glosniki/podstawki-glosnikowe/atacama-nexxus-600-bialy.html Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Pytałem o NeXXus HiFi Audio lub Pro Studio, nie o NeXXus 600. Poza tym., obecność tych produktów na Top HiFi to taki trochę przypadek. Niby to mają, ale no właśnie, niby. Ja szukam sprzedawcy, który regularnie sprzedaje Atacamę, a nie tylko ma ich kilka produktów wrzucone na stronę. Ale to chyba nie w PL jednak.., Odpisz, cytując
Recommended Posts