tomasz1w Napisano wczoraj o 19:05 Napisano wczoraj o 19:05 Pytanie, jak w temacie. Czy ktoś ma pojęcie, kto zajmuje się sprzedażą ich produktów w PL? Chodzi mi o standy NeXXus HiFi Audio lub Pro Studio. Kupowałem kiedyś wypełnienie Atabites od AV.com, ale widzę, że mało mają produktów Atacamy. Może jakiś sprzedawca z Niemiec? Polecicie kogoś? Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 19:42 Napisano wczoraj o 19:42 Top hifi https://www.tophifi.pl/glosniki/podstawki-glosnikowe/atacama-nexxus-600-bialy.html Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano wczoraj o 19:50 Autor Napisano wczoraj o 19:50 Pytałem o NeXXus HiFi Audio lub Pro Studio, nie o NeXXus 600. Poza tym., obecność tych produktów na Top HiFi to taki trochę przypadek. Niby to mają, ale no właśnie, niby. Ja szukam sprzedawcy, który regularnie sprzedaje Atacamę, a nie tylko ma ich kilka produktów wrzucone na stronę. Ale to chyba nie w PL jednak.., Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu A do Twoich bowersów nie lepiej standy b&w 🙂? https://www.tophifi.pl/glosniki/podstawki-glosnikowe/bowers-wilkins-fs-600-s3.html?gad_source=1&gad_campaignid=17936647804&gclid=EAIaIQobChMIo5HO9LH_jQMVqheiAx25VjzbEAQYASABEgKpavD_BwE Mam te podstawki i uważam, że zarówno jakościowo jak i wizualnie są naprawdę bardzo ok. 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Tak, mam przecież FS 700 S2, są bardzo dobre i pasują do moich białych Bowersów (na zdjęciu poniżej jeszcze z poprzednimi Bowersami, czyli 707 S2). Ale sęk w tym, że już mi różne nowe pomysły lęgną się w głowie;) Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 12 godzin temu, tomasz1w napisał: Atacamę 20 minut temu, tomasz1w napisał: nowe pomysły Atacama brzmi jak pomysł na… ProAc ? Nie bierz Panie proaczy na testy bo to kolumny o których ciężko zapomnieć, dobrze radzę hah. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Za wysokie progi, jak dla mnie. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 39 minut temu, tomasz1w napisał: Ale sęk w tym, że już mi różne nowe pomysły lęgną się w głowie;) Z ładnych standów, które znam i miałem, przychodzą mi jeszcze do głowy podstawki od Dynaudio. Też malowane proszkowo, i też bardzo stabilne i - na mój gust - ładne. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu I drogie;) Ale mi też się podobają, gdybym miał podstawkowe Evoke, to koniecznie chciałbym też mieć te standy Dynaudio. Odpisz, cytując
Recommended Posts