soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, kaczadupa napisał: Z internetu czytam, że to specjalista od gramofonów. Od razu pomyślałem o Technicsie ale to byłoby zbyt łatwe. Wracając do Regi, od mojego wpisu minęło dobrych kilka dni, miałem testować, a ja ani razu nie wpiąłem Creeka i nie jest mi z tego powodu przykro 😀 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, soberowy napisał: Od razu pomyślałem o Technicsie ale to byłoby zbyt łatwe. Wracając do Regi, od mojego wpisu minęło dobrych kilka dni, miałem testować, a ja ani razu nie wpiąłem Creeka i nie jest mi z tego powodu przykro 😀 W sensie, że taki dobry ten Elex i może zastąpić Creeka? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu U mnie jest jego gorsza wersja, Elicit 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, soberowy napisał: U mnie jest jego gorsza wersja, Elicit 😉 Fakt, soundtrack (genialny) z Conan the Barbarian czy płyty Dżem (genialne) to popis Elicit mk5 (w połączeniu z ATC) więc tak, jest to „gorsza” wersja Elexa mk4. Do tego Elicit mk5 brakuje firmowej specjalności - analogowego sznytu w postaci trzeszczącego potencjometru czy stałego buczenia w lewym kanale, przy tym modelu Rega „oszczędzała” na analogowym klimacie. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @kaczadupa A Twój Elex to egzemplarz "w pełni Regowy", z tymi jej wszystkimi atrakcjami? Elicity są mniej od Elexów awaryjne? Chodzi o te regowe atrakcje. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zależy kto słucha - ja słyszę trzeszczenie potka ale już w Q21 zdania są podzielone i Pan Szymon też słyszy ( i to wyraźnie ) a Pan Paweł nic nie słyszy. Co do buczenia w lewym kanale to zmora Aethosa (od początku jego producji do teraz) i ostatnio doszedł do tego Elex mk4 ( mój jest tej wady pozbawiony). Do tego stopnia stało się to normą, że obecnie dystrybutor nie jest w stanie sprzedać Elexa mk4 bez tego buczenia w lewym kanale - znalezienie takiego egzemplarza graniczy z cudem. Mój egzemplarz jest cudowny. 11 minut temu, Vectorinni napisał: Elicity Z tych co ja miałem wszystko było OK. W klubach Regi na fejsie też ludzie psioczą tylko na Aethosa i Elexa oraz Brio. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts