maciek72 Napisano Niedziela o 15:00 Napisano Niedziela o 15:00 SB 2000 PRO , SB 3000 PRO Odpisz, cytując
Kacper Siłkowski Napisano Niedziela o 21:33 Autor Napisano Niedziela o 21:33 Albo SVS 1000 PRO. Będę wdzięczny za podpowiedzi odnośnie subwoofera na jaki wymienić Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 05:26 Napisano Poniedziałek o 05:26 Dnia 26.06.2025 o 19:00, Kacper Siłkowski napisał: A co do kolumn tak przeglądam te sklepy i patrzę że są setki różnych firm i rodzajów kolumn i wracam do mojego pytania czy monitor audio to w tym przedziale cenowym jedyne kolumny odpowiadające mniej więcej moim oczekiwaniom które możecie polecić? Bo nie ukrywam że nie to dziwi. Są aż tak dobre w porównaniu z innymi modelami? A tak z ciekawości jak grają dali oberon 9? Zaskoczyły mnie rozmiarem i waga. Jak one grają w porównaniu do MA? sa bardzo obfite na dole. Do przesady momentami. Jesli z subem tu masz problrmy to z nimi także. 15 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał: Nie niestety nie. Tylko i wyłącznie ta ściana. A jaki model byście subwoofera polecili bo myślę o tej marce REL ake jaki model do 25 m2 ? Uniwersalny HT1205 MKII Albo typowo do stereo T9X Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 08:40 Napisano Poniedziałek o 08:40 18 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał: Nie niestety nie. Tylko i wyłącznie ta ściana. A jaki model byście subwoofera polecili bo myślę o tej marce REL ake jaki model do 25 m2 ? z RELa T9x to najbardziej optymalna opcja pod stereo moim zdaniem. Szukając mocniejszego uderzenia seria HT się fajnie sprawdzi lub opcje od SVSa. Bardzo ciekawe są też suby Velodyne Odpisz, cytując
Kacper Siłkowski Napisano Poniedziałek o 10:35 Autor Napisano Poniedziałek o 10:35 Podobają mi się te svs. A czym się różnią te 1000 2000 3000 to chodzi o moc czy technologie czy zastosowanie? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 15:08 Napisano Poniedziałek o 15:08 Moc, technologia i w przypadku SB-3000 jest większa membrana Odpisz, cytując
Kacper Siłkowski Napisano Poniedziałek o 15:50 Autor Napisano Poniedziałek o 15:50 Spotykam się z opiniami ze subwoofer nie może być za duży do pomieszczenia czy to prawda? A jak będzie duży subwoofer będę słuchać cicho muzyki to on tym wielkim głośnikiem da radę dać delikatny bass? Nie lepiej tak jakby dostosować mniej więcej wielkość i moc subwoofera do pomieszczenia? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:43 Napisano wczoraj o 05:43 Nie to nie jest prawda. nie ma za dużych do pomieszczenia. Bazowe suby mają pokrętło volume. A sposób i ilosć przetwarzanej ilości powietrza ma znaczenie. Nie bój się z tego co kojarzę to tu nie mówimy o tych z "duzych". Odpisz, cytując
Kacper Siłkowski Napisano 51 minut temu Autor Napisano 51 minut temu Najbardziej podobają mi się te svs sb2000 ponieważ wszystko można ustawić z aplikacji. A jak w porównaniu z nimi te t9x? Który byłby lepszy pode mnie jak już macie jakieś informacje pode mnie? Ten svs dla mnie jest na 1 miejscu ale może uważacie ze powinien lepiej grać ten t9x? Bo oczywiście okaże się dopiero jak się ustawi i podłączy. Odpisz, cytując
Recommended Posts