Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 26.06.2025 o 19:00, Kacper Siłkowski napisał:

A co do kolumn tak przeglądam te sklepy i patrzę że są setki różnych firm i rodzajów kolumn i wracam do mojego pytania czy monitor audio to w tym przedziale cenowym jedyne kolumny odpowiadające mniej więcej moim oczekiwaniom które możecie polecić?  Bo nie ukrywam że nie to dziwi. Są aż tak dobre w porównaniu z innymi modelami?  

A tak z ciekawości jak grają dali oberon 9? Zaskoczyły mnie rozmiarem i waga. Jak one grają w porównaniu do MA?

sa bardzo obfite na dole. Do przesady momentami. Jesli z subem tu masz problrmy to z nimi także.

15 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał:

Nie niestety nie. Tylko i wyłącznie ta ściana. A jaki model byście subwoofera polecili bo myślę o tej marce REL ake jaki model do 25 m2 ?

Uniwersalny HT1205 MKII

Albo typowo do stereo T9X

Napisano
18 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał:

Nie niestety nie. Tylko i wyłącznie ta ściana. A jaki model byście subwoofera polecili bo myślę o tej marce REL ake jaki model do 25 m2 ?

z RELa T9x to najbardziej optymalna opcja pod stereo moim zdaniem. Szukając mocniejszego uderzenia seria HT się fajnie sprawdzi lub opcje od SVSa. Bardzo ciekawe są też suby Velodyne :) 

Napisano

Spotykam się z opiniami ze subwoofer nie może być za duży do pomieszczenia czy to prawda?  A jak będzie duży subwoofer będę słuchać cicho muzyki to on tym wielkim głośnikiem da radę dać delikatny bass?  Nie lepiej tak jakby dostosować mniej więcej wielkość i moc subwoofera do pomieszczenia? 

Napisano

Najbardziej podobają mi się te svs sb2000 ponieważ wszystko można ustawić z aplikacji. A jak w porównaniu z nimi te t9x? Który byłby lepszy pode mnie jak już macie jakieś informacje pode mnie?  Ten svs dla mnie jest na 1 miejscu ale może uważacie ze powinien lepiej grać ten t9x? Bo oczywiście okaże się dopiero jak się ustawi i podłączy.