Q21 Napisano wczoraj o 07:00 Napisano wczoraj o 07:00 15 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał: Wiecie co chyba za bardzo popłynąłem z tymi jasperami cenowo. Zapraszamy na wycenę w razie czego Można tu na spokojnie coś podziałać Odpisz, cytując
Mprezi Napisano wczoraj o 19:44 Napisano wczoraj o 19:44 Skąd taki upór odnośnie Monitor audio.... co tam tak gra niezwykle? Odpisz, cytując
Kacper Siłkowski Napisano wczoraj o 20:44 Autor Napisano wczoraj o 20:44 Gdzie ten upór aktualnie jestem chętny na jaspery Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 20:56 Napisano wczoraj o 20:56 11 minut temu, Kacper Siłkowski napisał: Gdzie ten upór aktualnie jestem chętny na jaspery Ciekawymi kolumnami, mogą okazać się Bowers Wilkins 603S3 polecamy jeszcze przetestować przed zakupem. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 13 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ciekawymi kolumnami, mogą okazać się Bowers Wilkins 603S3 polecamy jeszcze przetestować przed zakupem. Jak kolega chce Jaspery to chociaż mogliście coś zaproponować z serii 700. Ale B&W to zupełnie inaczej gające kolumny od Jasperów. Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 20 godzin temu, Kacper Siłkowski napisał: Gdzie ten upór aktualnie jestem chętny na jaspery Tu trzeba mieć mega wydajny piec. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Mprezi napisał: Tu trzeba mieć mega wydajny piec. Już koledze Kacprowi o tym pisaliśmy, że jak kupi Jaspery to i wzmak będzie do wymiany, bo marantz pm7000n nie pokaże co one potrafią. Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Już koledze Kacprowi o tym pisaliśmy, że jak kupi Jaspery to i wzmak będzie do wymiany, bo marantz pm7000n nie pokaże co one potrafią. Moj naim nie dał rady nawet z Jasper 18 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Mprezi napisał: Moj naim nie dał rady nawet z Jasper 18 Tu mogło zaważyć nie dopasowanie, Jaspery to ciemniej grające kolumny od Dali z wyższych serii. Naim też raczej po ciemniejszej stronie, to w sumie razem mogło dać kiepskie efekty. Odpisz, cytując
Recommended Posts