pairtick Napisano 20 sierpnia Autor Napisano 20 sierpnia (edytowany) 3 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Fajna sprawa, tylko pierwszy film się nie da otworzyć. Napisane jest tak: Film niedostępny Przesyłający nie udostępnił go w twoim kraju. Też mi się przestał wyświetlać, z takim samym komunikatem. Cuda, bo wcześniej przecież działał 🤔 US Open, Finals, AO i decyzja: RG czy jednak Wimbledon? Edytowano 20 sierpnia przez pairtick 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 sierpnia Autor Napisano 21 sierpnia Przegrać finał z deblistami to żaden wstyd. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Wyjść z 1:5 na 7:6(2), 6:4, to trzeba umieć 👍 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, pairtick napisał: Wyjść z 1:5 na 7:6(2), 6:4, to trzeba umieć 👍 No to fakt, drugie że gdyby Kalinskaya nie pomagała to by nie dała rady wejść. Ta gra Igi bardzo faluje, w pierwszym secie z Lammens grała koncertowo, a od tamtej pory coś się rozregulowało. Czasem zagra genialnie, ale dużo tych forhendów wywala przeważnie na długość. Wczoraj(a właściwie według naszego czau to dzisiaj) i beckhend też idealnie nie funkcjonował, za dużo w siatce lądowało, lub za szeroko. No i serwis ogólnie pierwszy wczoraj(dzisiaj) nie funkcjonował tak jak powinien. Z taką grą to dalej nie wiadomo czego się spodziewać. Jeśli nie wróci do tego co grała z Lammens w pierwszym secie to i z Aleksandrową może przegrać. Dla mnie najciekawszy będzie już niedługo mecz w drugiej połówce Sabalenka-Rybakina i postawię znów na Rybakinę. Wydaje mi się , że ona wygra te US Open, o ile nie dojdzie do jakiejś kontuzji, lub nagłej załamki psychiki, jak ostatnio gdy grała z Igą. Edytowano 4 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Recommended Posts