Kalafiorek Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 Dzień dobry, zamierzam sobie w końcu zakupić kolumny aktywne do muzyki elektronicznej, gdzie muzyka jest bardzo dynamiczna (hardcore, speedcore uptempo), rzadkością jest coś spokojniejszego, ale się zdarza. Znalazłem cztery i każdy innej firmy, dlatego chciałbym poprosić o pomoc, ponieważ nie wiem, które są najbardziej warte uwagi. Triangle Elara Active LN-01A KLIPSCH THE FIVES BLACK ADAM AUDIO A4V JBL 308P MKII Odpisz, cytując
Pitt39 Napisano wczoraj o 09:52 Napisano wczoraj o 09:52 (edytowany) A wielkość pokoju? Jak liczysz na pomoc, to wypadałoby coś wiecej skrobnąć, bo to podstawowy parametr aby prawiodłowo dobrać sprzęt. Do tego czy będzie stał na standach, szafce czy innym biurku. Najlepiej rzut, pare słów o akustyce. To może ciut ułatwić sprawe. Pozdrawiam. Edytowano wczoraj o 09:53 przez Pitt39 Odpisz, cytując
Kalafiorek Napisano wczoraj o 10:16 Autor Napisano wczoraj o 10:16 Pokój 5x5m, chwilowo będzie na szafce, ale domyślnie będzie na standach do końca tego roku. Pokój z meblami, a więc też nie jest to pomieszczenie puste (może w przyszłości, ale obecnie brak takiej możliwości), Nie ma echa czy tym podobne. Jeśli coś potrzeba to proszę dać znać, bo jakoś wydaje mi się, że coś pominąłem, ale sam nie wiem co i nie potrafię zatyrybić. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 14:03 Napisano wczoraj o 14:03 Cześć Najlepiej byłoby odsłuchać kilka opcji, ale ogółem Klipsche dobrze pasują do muzyki, której słuchasz. Warto też sprawdzić opcje od Argon Audio Przykładowo Fortis A55 MK2. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Nie znam JBL ale pozostałe kolumny to dośc jasne i analityczne brzmienie. Pytanie czy do tego typu muzyki tego szukasz. Znam to brzmienie, nie wiem czy osobiście by mnie nie męczyło na dłuższe odsluchy. Ale nie wiem. Nad Adam Audio sam myślałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts