Bartttt Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam serdecznie całe forum :). Jako iż zaczynam urządzać powoli chatę szukam jakiegoś nagłośnienia lecz małego. Generalnie chodzi o to aby wszystko współgrało z reszta „wystroju” (nie mój pomysł ^^ ) Zestaw będzie stał w salonie około 30m2 bedzie służył 70% tv reszta Spotify/tidal. Interesują mnie kolumny podstawkowe aktywne lub kolumny podstawkowe z jakimś małym wzmacniaczem Jezeli chodzi o rodzaj muzyki: każdy Moje oczekiwania? Nie mam sprężynowanych zależy mi na tym, żeby wszystko w miarę ładnie grało Budżet myślę 6/8k za całość Co moglibyście doradzić/polecic? Pozdrawiam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu To ma być tylko 2.0 , 2.1 czy 5.1 ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Napisałeś w temacie kina domowego. Szukasz 5.1? 30m mały wzmacniacz i małe kolumny? Wiim Amp Ultra + poprzednie modele MA Gold 100 lub KEF R3 Rega Brio to mały wzmacniacz dla Ciebie? Swoją droga dlaczego takie wszystko małe? Odpisz, cytując
Bartttt Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowany) Najmocniej przepraszam nie napisałem. Szukam 2.0 lub 2.1. Proszę o przeniesienie posta jeżeli jest w złym dziale Rega Brio jest okej jak również Wiim. Dlaczego? Chciałbym wszystko wkomponować w salon żeby się nie rzucało w oczy Edytowano 4 godziny temu przez Bartttt Odpisz, cytując
Q21 Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Cześć Przyda się odsłuch na pewno Bardzo wstępnie sprawdziłbym wspomnianego WiiMa Amp UItra lub EverSolo Play. Z kolumn opcji sporo Monitor Audio Silver 100, Pylon Diamond 18 mkII, może Buchardty P300 skoro zależy Ci na wyglądzie Bardzo fajne skrzynki, grające z dobrym zejściem, świetną sceną i detalem, ale wymagające pod kątem ustawienia. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Odpisz, cytując
Recommended Posts