Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam serdecznie całe forum :). 
Jako iż zaczynam urządzać powoli chatę szukam jakiegoś nagłośnienia lecz małego.

Generalnie chodzi o to aby wszystko współgrało z reszta „wystroju” (nie mój pomysł ^^ ) 

Zestaw będzie stał w salonie około 30m2 bedzie służył 70% tv reszta Spotify/tidal. 
Interesują mnie kolumny podstawkowe aktywne lub kolumny podstawkowe z jakimś małym wzmacniaczem 

Jezeli chodzi o rodzaj muzyki: każdy 

Moje oczekiwania? Nie mam sprężynowanych zależy mi na tym, żeby wszystko w miarę ładnie grało 

Budżet myślę 6/8k za całość 

Co moglibyście doradzić/polecic? 

Pozdrawiam 

Napisano (edytowany)

Najmocniej przepraszam nie napisałem. Szukam 2.0 lub 2.1. Proszę o przeniesienie posta jeżeli jest w złym dziale :)

Rega Brio jest okej jak  również Wiim.

Dlaczego? Chciałbym wszystko wkomponować w salon żeby się nie rzucało w oczy 

Edytowano przez Bartttt
Napisano

Cześć :) Przyda się odsłuch na pewno ;) 

Bardzo wstępnie sprawdziłbym wspomnianego WiiMa Amp UItra lub EverSolo Play. Z kolumn opcji sporo :) Monitor Audio Silver 100, Pylon Diamond 18 mkII, może Buchardty P300 skoro zależy Ci na wyglądzie ;) Bardzo fajne skrzynki, grające z dobrym zejściem, świetną sceną i detalem, ale wymagające pod kątem ustawienia. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy ;)