Bartttt Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Witam serdecznie całe forum :). Jako iż zaczynam urządzać powoli chatę szukam jakiegoś nagłośnienia lecz małego. Generalnie chodzi o to aby wszystko współgrało z reszta „wystroju” (nie mój pomysł ^^ ) Zestaw będzie stał w salonie około 30m2 bedzie służył 70% tv reszta Spotify/tidal. Interesują mnie kolumny podstawkowe aktywne lub kolumny podstawkowe z jakimś małym wzmacniaczem Jezeli chodzi o rodzaj muzyki: każdy Moje oczekiwania? Nie mam sprężynowanych zależy mi na tym, żeby wszystko w miarę ładnie grało Budżet myślę 6/8k za całość Co moglibyście doradzić/polecic? Pozdrawiam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu To ma być tylko 2.0 , 2.1 czy 5.1 ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Napisałeś w temacie kina domowego. Szukasz 5.1? 30m mały wzmacniacz i małe kolumny? Wiim Amp Ultra + poprzednie modele MA Gold 100 lub KEF R3 Rega Brio to mały wzmacniacz dla Ciebie? Swoją droga dlaczego takie wszystko małe? Odpisz, cytując
Bartttt Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu (edytowany) Najmocniej przepraszam nie napisałem. Szukam 2.0 lub 2.1. Proszę o przeniesienie posta jeżeli jest w złym dziale Rega Brio jest okej jak również Wiim. Dlaczego? Chciałbym wszystko wkomponować w salon żeby się nie rzucało w oczy Edytowano 6 godzin temu przez Bartttt Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć Przyda się odsłuch na pewno Bardzo wstępnie sprawdziłbym wspomnianego WiiMa Amp UItra lub EverSolo Play. Z kolumn opcji sporo Monitor Audio Silver 100, Pylon Diamond 18 mkII, może Buchardty P300 skoro zależy Ci na wyglądzie Bardzo fajne skrzynki, grające z dobrym zejściem, świetną sceną i detalem, ale wymagające pod kątem ustawienia. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, podziałamy Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Napisałeś w temacie kina domowego. Szukasz 5.1? 30m mały wzmacniacz i małe kolumny? Wiim Amp Ultra + poprzednie modele MA Gold 100 lub KEF R3 Rega Brio to mały wzmacniacz dla Ciebie? Swoją droga dlaczego takie wszystko małe? Po mojemu , to nagłaśniamy miejsce odsłuchu , a nie 30 M2 . Może się mylę Odpisz, cytując
Recommended Posts