shureido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Chmarski napisał: Udało mi się założyć konto. Firma do internetu wychodzi w Niemczech i przeszło. Niestety, odrzuca mi płatność kartą i tej przeszkody raczej nie przeskoczysz Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 59 minut temu, Chmarski napisał: Udało mi się założyć konto. Firma do internetu wychodzi w Niemczech i przeszło. Niestety, odrzuca mi płatność kartą Paypalem próbowałeś? Albo Revoultem. Sporo osób płaci z Polski i jakoś im przechodzi. Edytowano 2 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
shureido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Paypalem próbowałeś? Albo Revoultem. Sporo osób płaci z Polski i jakoś im przechodzi. może kiedyś... z tego co mi wiadomo od jakiegoś czasu jest to niewykonalne a'propos jeżeli nie spotkałeś na swojej muzycznej drodze Angela Moyra posłuchaj to chyba Twoje klimaty Listen to the release Aine by Angela Moyra on Qobuz https://open.qobuz.com/album/l19wum5y7v46b 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu @shureido jutro sprawdzę. Dzięki. Odpisz, cytując
shureido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: @shureido jutro sprawdzę. Dzięki. 👍 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 33 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: Albo Revoultem. Próbowałem. Paypala musiałbym odświeżyć bo od kilkunastu lat nie korzystałem. Może ten Qobuz nie dla mnie skoro tak się przede mną bronią Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Chmarski napisał: Próbowałem. Paypala musiałbym odświeżyć bo od kilkunastu lat nie korzystałem. Może ten Qobuz nie dla mnie skoro tak się przede mną bronią Kartą to normalne , że nie przejdzie. Najlepszy by był Paypal podpięty pod konto euro. Może @MariuszZ podpowie jak jemu udało się opłacić, bo ja działam do 25.01.2030 r z tego co jeszcze opłaciłem z niemieckiego konta. Odpisz, cytując
shureido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Kartą to normalne , że nie przejdzie. Najlepszy by był Paypal podpięty pod konto euro. Może @MariuszZ podpowie jak jemu udało się opłacić, bo ja działam do 25.01.2030 r z tego co jeszcze opłaciłem z niemieckiego konta. kupiłeś abonament Qobuz by sellix ☺️ Edytowano 1 godzinę temu przez shureido Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, shureido napisał: kupiłeś abonament Qobuz by sellix ☺️ Tak, dołączył mnie do jakiejś rodzinki, najpierw na rok, a pózniej przedłużyłem o 5 lat. Odpisz, cytując
Recommended Posts