Tomasz Kluczynski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ale nie musimy używać usb. Z transportu do dac kabelkiem I2S ewentualnie AES EBU, a z dac do wzmaka XLRy lub interconect. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Mój głos na Audiolaba 9000N. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ale nie musimy używać usb. Z transportu do dac kabelkiem I2S ewentualnie AES EBU, a z dac do wzmaka XLRy lub interconect. U mnie transport jest jak PC - ma tylko wyjście USB. Kabelek HDMI/ I²S dopiero z DDC do DAC. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, il Dottore napisał: U mnie transport jest jak PC - ma tylko wyjście USB. Kabelek HDMI/ I²S dopiero z DDC do DAC. No tak ale gdy zamiast PC, źródłem jest dobry transport to lepsze brzmienie osiągniemy poprzez kabel I2S lub AES EBU. Tak twierdzi duża ilość recenzentów w swoich filmach. Odpisz, cytując
Recommended Posts