marcinmarcin Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, pairtick napisał: Udowodnij, że pomawianie Tuska o bycie niemieckim agentem nie wypełnienia znamion artykułu 226 Kodeksu Karnego. udowodnij że twoja działalność to nie znieważanie mnóstwa osób ps. znacznie lepiej tu było jak miałeś wolne Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 34 minuty temu, marcinmarcin napisał: udowodnij że twoja działalność to nie znieważanie mnóstwa osób Człowieku, zaraz po tym jak Ty udowodnisz, że nie jesteś pedofilem 😛 Jeżeli nie ogarniasz jak działa prawo, to skonsultuj się z prawnikiem. @Redakcja AUDIO Jako, że sam nie mam takiej możliwości, to prosiłbym o zablokowanie dostępu do tego wątku dla: @marcinmarcin @Nowy75 @RLC2 @Sipo 43 minuty temu, marcinmarcin napisał: znacznie lepiej tu było jak miałeś wolne Nawet nie pytam, kto mnie zgłaszał 😛 Wiesz, ja niestety miałem do czynienia z SB i zupełnie mnie nie dziwi to wasze oburzenie, że ktoś wam 'życie skradł'. Te Pewexy, Baltony i inne sklepy za żółtymi firankami. Komuna padła, ustrój się zmienił i nagle okazało się, że bez wykształcenia, to sobie można... nadal świetnie żyć 😛 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Proponuję zamknąć wszystkie tematy polityczne i zakazać tworzenia nowych na naszym forum wtedy będzie spokój. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
narmer Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wracając do KPO na Deweloperucha wrzucili aktualizowaną listę dotacji https://deweloperuch.pl/dane-kpo , ma zostać w najbliższym czasie poszerzona o informacje dotyczące pomocy z tarczy covidowej Jedna z większych afer, nośna medialnie i dość słaby damage control po stronie PO. 1 Odpisz, cytując
jale Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Proponuję zamknąć wszystkie tematy polityczne i zakazać tworzenia nowych na naszym forum wtedy będzie spokój. Pozdrawiam Oj tam. Z takich wątków dowiadujemy się kim jesteśmy dla rodaków. Już wiemy, że około połowa Polaków to głupki głosujące na koalicję 13 grudnia. Głosujący na Rudego niemieckiego zdrajcę też muszą być zdrajcami, bo jak inaczej. Rozwija się ciekawie, jednak można mieć pretensje do prawicowców. Z ich strony nie widzę ani odrobiny inwencji, żadnych nowych pomysłów. Nieustająco powtarzają od dawna znane "bluzgi" wyczytane z prawicowych szmatławców. Żaden nie pochwali się wymyślonym przez siebie wyzwiskiem czy oskarżeniem. Jestem zawiedziony😂 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, RLC2 napisał: Proponuję zamknąć wszystkie tematy polityczne i zakazać tworzenia nowych na naszym forum wtedy będzie spokój. Człowieku, krótka piłka: jak nie potrafisz się zachować wśród ludzi, to zostań w domu. Tak samo, jeżeli stajesz się agresywny po kielichu, to nie pij. To nie społeczeństwo musi dostosować się do Ciebie, tylko Ty musisz respektować pewne zasady. Tylko tyle i aż tyle. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, marcinmarcin napisał: A jak pamiętam chyba pisałeś o (...) przekrętach wyborczych (...) Na dodatek bez pokrycia w faktach Fakty są takie, że na stronie PKW są błędne wyniki. 1 godzinę temu, jale napisał: Nieustająco powtarzają od dawna znane "bluzgi" wyczytane z prawicowych szmatławców. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Der_Stürmer Nic, tylko kopiować. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @pairtick, kolego, wystarczyło poprosić... się blokuję 😁 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @pairtick polecam funkcję ignorowania wykorzystaj ją człowieku 😁😛😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, RLC2 napisał: @pairtick polecam funkcję ignorowania wykorzystaj ją człowieku 😁😛😉 Before you accuse me, take a look at yourself 😝 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A swoją drogą, jak patrzę na te luksusowe Tannoye i ich parametry, to myślę sobie, że mogłyby naprawdę przepięknie zaśpiewać z Sugdenem. Tak tylko mówię...😎 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts