mike8585 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wiem że rotel ma dac ale jest w okazyjnej cenie od znajomka co bardziej do trance elektroniki.nad c356 BEE jest bez dać bo za z daciem i bez Edytowano 6 godzin temu przez mike8585 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, mike8585 napisał: Wiem że rotel ma dac ale jest w okazyjnej cenie od znajomka co bardziej do trance elektroniki.nad c356 BEE jest bez dać bo za z daciem i bez Weź to napisz normalnie bo w końcu nie wiadomo kto ma dać a kto bez. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dac ma rotel Ra 12 nie było wersji bez dac natomiast nad nie ma dac były wersję z dac i bez mam dać zewnętrzny fiio k7 wraz ze wzmakiwm słuchawkowym ma dużo lepsze parametry od tych we wzmacniaczach .Rotel więc dzięki dachowi nie ma przewagi co innego dźwięk jeden i drugi ma większą moc niż producent deklaruje rotel ma nie 60 W tylko 2x 84 W przy 8 omach ,natomiast nad ma zamiast 80 120W X2 8 ohm więc nad jest mocniejszym zawodnikiem ale myślę że i 1 i 2 napędzi większość kolumn którego wzmaka charakterystyka pasuje bardziej do Trance ?techno i elektroniki na razie kolumn nie mam kupuje wzmak i będę miał kolejne zmartwienie kolumny .... Edytowano 1 godzinę temu przez mike8585 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu OK, ale nie pisz dać-dachowi ,najlepiej pisz cały czas dac i wystarczy. Nie mam zamiaru Cię pouczać, tylko wtedy jest bardziej zrozumiałe to co napiszesz. Co do wzmaków się nie odnoszę, bo ich nie słyszałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts