mike8585 Napisano 30 sierpnia Napisano 30 sierpnia (edytowany) Wiem że rotel ma dac ale jest w okazyjnej cenie od znajomka co bardziej do trance elektroniki.nad c356 BEE jest bez dać bo za z daciem i bez Edytowano 30 sierpnia przez mike8585 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 30 sierpnia Napisano 30 sierpnia 3 godziny temu, mike8585 napisał: Wiem że rotel ma dac ale jest w okazyjnej cenie od znajomka co bardziej do trance elektroniki.nad c356 BEE jest bez dać bo za z daciem i bez Weź to napisz normalnie bo w końcu nie wiadomo kto ma dać a kto bez. 1 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 30 sierpnia Autor Napisano 30 sierpnia (edytowany) Dac ma rotel Ra 12 nie było wersji bez dac natomiast nad nie ma dac były wersję z dac i bez mam dać zewnętrzny fiio k7 wraz ze wzmakiwm słuchawkowym ma dużo lepsze parametry od tych we wzmacniaczach .Rotel więc dzięki dachowi nie ma przewagi co innego dźwięk jeden i drugi ma większą moc niż producent deklaruje rotel ma nie 60 W tylko 2x 84 W przy 8 omach ,natomiast nad ma zamiast 80 120W X2 8 ohm więc nad jest mocniejszym zawodnikiem ale myślę że i 1 i 2 napędzi większość kolumn którego wzmaka charakterystyka pasuje bardziej do Trance ?techno i elektroniki na razie kolumn nie mam kupuje wzmak i będę miał kolejne zmartwienie kolumny .... Edytowano 30 sierpnia przez mike8585 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 30 sierpnia Napisano 30 sierpnia OK, ale nie pisz dać-dachowi ,najlepiej pisz cały czas dac i wystarczy. Nie mam zamiaru Cię pouczać, tylko wtedy jest bardziej zrozumiałe to co napiszesz. Co do wzmaków się nie odnoszę, bo ich nie słyszałem. Odpisz, cytując
RoRo Napisano Sobota o 22:05 Napisano Sobota o 22:05 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Nie mam zamiaru Cię pouczać, tylko wtedy jest bardziej zrozumiałe to co napiszesz. Popieram! Mike8585-użytkownik ma kwadrans na poprawienie literówek w swoim wpisie i warto z tego skorzystać. Pisz proszę nazwy firm z wielkiej litery i stawiaj przecinki gdzie trzeba-to będzie bardziej czytelnie dla wszystkich. To taka drobna sugestia-więc nie obrażaj się na to i... witaj na Forum Audio😎 Jeżeli Rotela możesz mieć w dobrej cenie od znajomego-to jest to niezły wzmacniacz, zazwyczaj dobrze gra elektronikę, techno, rocka i metal-ale nie wiem jak z trance (pewnie też da sobie radę). Z jakimi kolumnami gra u Twojego znajomego? Jak duże masz pomieszczenie i w jakie kolumny celujesz (na razie pytam czy podłogowe czy podstawkowe, bo pewnie jeszcze nie masz faworytów). Pozdrawiam Odpisz, cytując
mike8585 Napisano Sobota o 22:15 Autor Napisano Sobota o 22:15 Pomieszczenie na 10 m2 ale raczej kolumny podłogowe choć słyszałem wiele wersji stx są w dobrych cenach ale f360 to za duże do mojego pomieszczenia lubię głośno posłuchać a podstawkowe mi tego nie dadzą Odpisz, cytując
mike8585 Napisano Poniedziałek o 15:03 Autor Napisano Poniedziałek o 15:03 Padło na stx quant 300 czy gravitum 250?czytałem gdzieś że tu lepiej nad by lezal Odpisz, cytując
S!N! Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 31.08.2025 o 00:15, mike8585 napisał: podstawkowe mi tego nie dadzą Mylisz się - mam podstawki i nie zamieniłbym je na żadne inne podłogówki, a trochę tego przerobiłem ,przykładowo takie jaspery 18 by Cię przykryły dolnym basem na takim metrażu, chyba nie miałeś nigdy styczności z dobrymi monitorami. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts