Mikelas76 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dnia 19.11.2025 o 20:13, tomek4446 napisał: Przepraszam , nie zauważyłem pytania. Łódź Waść Panie , Łódź . I to jest bardzo dobra koncepcja. Myślałem nawet by zaproponować przyjazd z subem , ale parę godzin to po prostu nic nie da. By to bydle zagrało akceptowalnie to najpierw pot , krew i łzy Przepraszam, ale cos mi sie pokaszanilo i nie pokazuje mi powiadomien. 28-ego jade do Poznania i wezme cos na probe. Pisalem z chatem gpt no i generalnie wychodzi ze najbardziej optymalnie to minimum 2xtx7. Oczywisicie proponuje wyzej ale pytanie czy jak bedzie tylko jeden sub to czy jest sens isc wyzej niz t9x? Odpisz, cytując
S!N! Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu 5 godzin temu, Mikelas76 napisał: Pisalem z chatem gpt no Ten chat nie ogarnia, że Neumann ma port z przodu tak więc… T9x jest lepszy, niż T7x jest przede wszystkim mocniejszy od razu czuć przepaść, ale ja już kupować to wyższą serię i nie ma sensu nawet się zastanawiać nad T9x jeśli masz możliwość zakupu s, która da Ci przynajmniej bardziej zróżnicowany bas tylko trzeba pamiętać, że to suby hi-fi nastawione na muzykalność. Odpisz, cytując
Recommended Posts