rajdek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 pytaj będzie Cię naprowadzał Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, tomek4446 napisał: Przez 20 lat tak mówiłem I w tym jest różnica między graniem z subem i bez. Z subem ten kawałek robi się ciekawy Tu masz od początku do wejścia Claptona na wokalu - szału nie ma, bo i z czego. A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 6 minut temu, pairtick napisał: A tu masz możliwości mojego sprzętu - bez DSP i subwoofera. Pokaż wykres REW z SPL i pogłosem. Jestem ciekaw, czy Twój pokój podziela Twoją miłość do Tannoyów. 13 minut temu, tomek4446 napisał: Co do czatu to zdaje się na Ciebie. Ale rozumiem, że konto premium na forum wykupione? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 3 godziny temu, tomek4446 napisał: " Three O'clock blues " - B.B. King z Claptonem U mnie wygląda taksuba nie mam. 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu (edytowany) 21 minut temu, rajdek napisał: U mnie wygląda tak Życzę Ci, żeby ten pomiar nie był poprawnie wykonany lub żeby aplikacja pokazywała kompletne bzdury. /edit To w ogóle sygnał sine sweep czy Ty „mierzyłeś” utwór? Jeśli to drugie to jaki w tym sens? Edytowano 20 minut temu przez lpomis 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 2 minuty temu, lpomis napisał: Życzę Ci, żeby ten pomiar nie był poprawnie wykonany lub żeby aplikacja pokazywała kompletne bzdury. Myślę że masz dużo większą wiedzę ode mnie, pewnie ten wykres sugeruje wielką bułę, ale tak nie jest. Być może źle to zrobiłem i mikrofon i apka są do kitu. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 7 minut temu, rajdek napisał: Być może źle to zrobiłem i mikrofon i apka są do kitu. Ehhh losie 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu (edytowany) 51 minut temu, lpomis napisał: Pokaż wykres REW z SPL i pogłosem. Jestem ciekaw, czy Twój pokój podziela Twoją miłość do Tannoyów. Ale, 'o czym Ty do mnie rozmawiasz'? 😉 Ja zielonego pojęcia nie mam o pomiarach i po prostu słucham. Edytowano 5 minut temu przez pairtick Odpisz, cytując
Recommended Posts