tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Nie próbowałem jeszcze, ale zapewne Model GPT z AGH-AMP jak dostanie w postaci txt impuls po sweepie opowie nieco na temat Zrobiłem , a oto wynik. Mariusz co mam ustawić i gdzie , mam zakładkę IR windows , czy o nią chodzi ? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 43 minuty temu, pairtick napisał: akustycznie trudny temat To zależy. Od wiedzy i doświadczenia. Nauki ścisłe. Mniej od hokus-pokus. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą 58 minut temu, tomek4446 napisał: Mariusz co mam ustawić i gdzie Ustaw jak na obrazku i wyeksportuj po pomiarze w plikach .txt te trzy informacje. Zapisz z jakąś nazwą i zapodaj do analizy dla GPT. Zapytaj o analizę pod kątem room interia i room slowness, ale możesz o cokolwiek. Powinno wystarczyć, ale dobrze podać wymiary pomieszczenia również Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
Recommended Posts