pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, terracan1929 napisał: tak, ten po lewej stronie . Szkot, woli nie ryzykować. A ta po prawej ma jakiegoś lewego pilota. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Tak, to też widziałem tego pilota i dlatego temat odpuściłem . A ten mud odpisał mi, że na jego 303-ce Spotify lossless nie działa….dziwne. 1 godzinę temu, pairtick napisał: A ta po prawej ma jakiegoś lewego pilota Edytowano 4 godziny temu przez terracan1929 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A może chodzi o szybkość transferu danych? Czyli do bezstratnego odtwarzania potrzebny jest szybki internet. Jeśli posiadane łącze internetowe ma przepustowość niższą niż wymagana do bezstratnego transferu, to streamer automatycznie ograniczy jakość dźwięku. Bo przecież sam streamer może pracować ze znacznie wyższymi parametrami, niż te 24bity/44,1khz. Edytowano 58 minut temu przez michaudio Rozszerzenie treści Odpisz, cytując
Recommended Posts