mateolo2 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 2 godziny temu, młodymeloman napisał: Myśle że są w porządku. Dziś z rana anulowali moje zamówienie za fiio warmera i zwrócili pieniążki bez problemu. Posiadam czarny k11. Zasilacz wyglądający jak k13 ma pojawić się z początkiem nowego roku. Najpewniej styczeń 2026. Nadal ifi ipower X jest cichszy niż te liniówki od fiio więc powinien być lepszy. Czemu anulowali? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 2 godziny temu, młodymeloman napisał: Myśle że są w porządku. Dziś z rana anulowali moje zamówienie za fiio warmera i zwrócili pieniążki bez problemu. Posiadam czarny k11. Zasilacz wyglądający jak k13 ma pojawić się z początkiem nowego roku. Najpewniej styczeń 2026. Nadal ifi ipower X jest cichszy niż te liniówki od fiio więc powinien być lepszy. A , jak wygląda reszta toru ? Głośniki , wzmacniacz itp Odpisz, cytując
młodymeloman Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 34 minuty temu, maciek72 napisał: A , jak wygląda reszta toru ? Głośniki , wzmacniacz itp wiim pro plus -> fiio k11 r2r -> musical fidelity m2si -> polk r200 36 minut temu, mateolo2 napisał: Czemu anulowali? Na moją prośbę. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu 2 minuty temu, młodymeloman napisał: wiim pro plus -> fiio k11 r2r -> musical fidelity m2si -> polk r200 Na moją prośbę. Rozmyśliłeś się ;)? Odpisz, cytując
Recommended Posts