misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Szczerze, to za takie pieniądze nie musi grać, wystarczy że wygląda.... I te wycieczki 😍 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, RoRo napisał: Nie "Czas odpuścić dyskusję z tym jegomościem" ale raczej "czas na opuszczenie Forum przez..." Bez przesady, znacznie gorsze gagatki były i dostawały wielokrotne szanse, nie wspomnę już że piekny pokaz odstawiła grupka forumowych gwiazd Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, misiekx napisał: wycieczki wycieraczki miało być 🤣 Swoją drogą nasze forum jest bardzo opiniotwórcze. Rano z ciekawości wszedłem na olx, 2 sztuki fiio warmer, wieczorem już tylko jedna się ostała - przypadek? 😜 Odpisz, cytując
P-na Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, bartleby napisał: Zamówiłem srebrny, ale potem chciałem zmienić na czarny. Zawsze można ,, szuwaksem TaTe szuwaksem " Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, marcinmarcin napisał: Bez przesady, znacznie gorsze gagatki były i dostawały wielokrotne szanse, nie wspomnę już że piekny pokaz odstawiła grupka forumowych gwiazd Yhy...Widać, że Sugden "łonczy"... Chińczyk z Dublina prosił się o to od dłuższego czasu. Ten wątek był tylko jednym z wielu. Na szczęście moderacja dowiozła. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, RLC2 napisał: @mateolo2 całkiem całkiem ten twój system 👍 Kolumny jakie bo jakoś nie widać. ❤️ Yb audio Bise Xl 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts