misiekx Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Szczerze, to za takie pieniądze nie musi grać, wystarczy że wygląda.... I te wycieczki 😍 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, RoRo napisał: Nie "Czas odpuścić dyskusję z tym jegomościem" ale raczej "czas na opuszczenie Forum przez..." Bez przesady, znacznie gorsze gagatki były i dostawały wielokrotne szanse, nie wspomnę już że piekny pokaz odstawiła grupka forumowych gwiazd 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, misiekx napisał: wycieczki wycieraczki miało być 🤣 Swoją drogą nasze forum jest bardzo opiniotwórcze. Rano z ciekawości wszedłem na olx, 2 sztuki fiio warmer, wieczorem już tylko jedna się ostała - przypadek? 😜 Odpisz, cytując
P-na Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, bartleby napisał: Zamówiłem srebrny, ale potem chciałem zmienić na czarny. Zawsze można ,, szuwaksem TaTe szuwaksem " Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, marcinmarcin napisał: Bez przesady, znacznie gorsze gagatki były i dostawały wielokrotne szanse, nie wspomnę już że piekny pokaz odstawiła grupka forumowych gwiazd Yhy...Widać, że Sugden "łonczy"... Chińczyk z Dublina prosił się o to od dłuższego czasu. Ten wątek był tylko jednym z wielu. Na szczęście moderacja dowiozła. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 44 minuty temu, RLC2 napisał: @mateolo2 całkiem całkiem ten twój system 👍 Kolumny jakie bo jakoś nie widać. ❤️ Yb audio Bise Xl 4 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 11 godzin temu, Vectorinni napisał: Yhy...Widać, że Sugden "łonczy"... Chińczyk z Dublina prosił się o to od dłuższego czasu. Ten wątek był tylko jednym z wielu. Na szczęście moderacja dowiozła. W tym przypadku @marcinmarcin ma rację. Doctorek nie był groźny, tylko trochę upierdliwy no i było go trochę za dużo. Ma też taką wadę, że wszystko przekręca tak by jemu pasowało. Taki całkowity ban to przesada, powinien dostać reprymendę o swój styl pisania odpowiedzi oraz dzienną ilość postów, to powinno wystarczyć. Gdyby dalej przesadzał to wtedy Ban . A zawsze pozostawała jeszcze opcja ignoruj. Edytowano 4 godziny temu przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 22 godziny temu, KrólKiczu napisał: I żeby nie było - miałem okazję słuchać zarówno DACów R2R jak i obcmokanege sugdena i niestety żadnej magii w tych urządzeniach nie odkryłem. I tu jest klucz bo magi nie będzie. Trzeba jakoś opisać brzmienie często przybierając barwne kwieciste słowa, to czytający sobie wyobraża magiczne zamiany. Mnie brzmienie R2R przypadło do ucha, gra inaczej i nie mam zamiaru wmawiać nikomu że to konieczne i lepsze. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, mateolo2 napisał: ❤️ Yb audio Bo to fajne kolumny są 😍. Nie żebym napisał to obiektywnie 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, misiekx napisał: Bo to fajne kolumny są 😍. Nie żebym napisał to obiektywnie 😉 Szczerze… uwielbiam je 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Pochwalę się, że i ja miałem u siebie YB Audio Bise (bez XL). 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @kaczadupa pochwal się że żadne kolumny nie mogą dorównać wokalom z ATC 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, kaczadupa napisał: Pochwalę się, że i ja miałem u siebie YB Audio Bise (bez XL). I jak je odebrałeś, jak wrażenia? Tylko bez wokali..... Bo to wiadomo 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, cymes napisał: @kaczadupa pochwal się że żadne kolumny nie mogą dorównać wokalom z ATC Nie znam Twoich Dali więc nie mogę potwierdzić. Z pewnością nie wejdą tak dobrze w klitkę jak małe OZ od ATC ale bym posłuchał. Dali zawsze odbierałem jako mega przyjemne brzmienie. 1 minutę temu, misiekx napisał: I jak je odebrałeś, jak wrażenia? Tylko bez wokali..... Bo to wiadomo 😉 YB Audio Bise słuchałem wieki temu, nawet nie pamiętam reszty toru. Co pamiętam … bardzo dbają o uszy ich właściciela czyli przeciwieństwo Bowersa a kierunek bardziej na Spendor Classic 3/1. Ogólnie ciepłe, nawet bardzo przez bardzo ostrożnie dawkowaną górę pasma i chyba mocno wycieniowaną górną średnicę. Z pamięci więc takie tam bajanie. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Adam u mnie Rubicon pracują w oz. Najlepszą poprawę wokalu dostarczył mi Audio-GD R-1 NOS. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, cymes napisał: pracują w oz całkowicie zamknięty otwór BR czy częściowo ? Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Całkowicie, częściowe zatkanie (50%) działa jak otwarty. Przy zamkniętym nic nie tracę wręcz przeciwnie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, cymes napisał: nic nie tracę Nie no, tu się nie zgodzę. Może się bardziej podobać czy tam lepiej omijać problemy danego pokoju ale coś się też traci. Tak czy nie? Z jakiegoś powodu ludzie BR wymyślili i jednak stosują. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przepraszam,że w temacie Warmera jak dorośli rozmawiają 😉 Natknąłem się na info w necie,że można wyjąc lampy - pierwszą i trzecią od lewej i to nic nie zmienia . Ale dotyczy tylko wyjść RCA , do XLR muszą być wszystkie. Ja u siebie na razie nie będę sprawdzać. Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Nie no, tu się nie zgodzę. Jasne możesz się nie zgadzać ale potraktuj to indywidualne. U mnie po otwarciu w napompowanych basem utworach jest już przekroczona granica masy. Po drugie powoduje lekko ciągnący się koniec, a ja kocham jak Teac trzyma dół żelazną ręką. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, cymes napisał: U mnie po otwarciu w napompowanych basem utworach jest już przekroczona granica masy. Po drugie powoduje lekko ciągnący się koniec Radek znam ten problem, przerobiłem multum głośników, dlatego kupiłem kolumny z odpowiednim głośnikiem, zwrotnicą też inaczej strojoną żeby nic nie tracić przy zatykaniu bas refleks. Ale to jest oczywiście indywidualną sprawa i każdy robi i wybiera pod siebie. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale powiem Wam, że słuchanie recenzji w internecie to jest absurd - któryś raz się o tym przekonuje. W necie mówią że jedyny minus warmera to lekki bas, który nie schodzi nisko. Gdybym byl gościem, który słucha recenzji, to z tego powodu nie kupiłbym warmera. A gdybym ja teraz miał napisać recenzję? To tak nisko schodzącego basu to ja nie słyszałem w żadnym przetworniku. Edytowano 2 godziny temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, mateolo2 napisał: To tak nisko schodzącego basu to ja nie słyszałem w żadnym przetworniku. Jest szansa, że podgrzanie/pogrubienie basu odbierasz jako lepsze zejście czy na 100% jesteś pewien tego co napisałeś? Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Jest szansa, że podgrzanie/pogrubienie basu odbierasz jako lepsze zejście czy na 100% jesteś pewien tego co napisałeś? Jestem pewien na 1000%. On nie jest podgrzany w żaden sposób. Tylko schodzi duzzzoo nizej, jest lepiej kontrolowany, twardy, ma uderzenie. W porownaniu do wbudowanego w wiim ultra Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dziękuję, nie mam więcej pytań. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts