Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dnia 18.09.2025 o 22:47, DiBatonio napisał: Mam nadzieję, że masz na myśli stolarkę, a nie brzmienie 😉 Brzmienei też. Osobiscie jestem Fanem brzmienia PMC. Nie wszystkich modeli. Ale to nie ma takiej marki gdzie wszystko mi leży. Odpisz, cytując
MarSZ Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Brzmienei też. Osobiscie jestem Fanem brzmienia PMC. Nie wszystkich modeli. Ale to nie ma takiej marki gdzie wszystko mi leży. Który model polecasz, tak dla zapoznania się? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) @majkel74, @Rafał S Panowie z Klubu Dynaudio, jest pilna informacja. Rozegrane Dynaudio Contour 20 Black Edition „otrzymały” zgodę na testy. Czy ostatnie monitory będą tymi pierwszymi? Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, kaczadupa napisał: Czy ostatnie monitory będą tymi pierwszymi? nie 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @Rafał S no zobacz co ten człowiek małej wiary wypisuje... Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Adam, czytam uważnie i ze sporym zaciekawieniem Twoje recenzje. Gdy wyobrażam sobie nieduży pokój i spore paki od Dynaudio to niestety, ale to się nie może udać. A gdzie ten Twój ulubiony szybki bas? 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Rozegrane Dynaudio Contour 20 Black Edition „otrzymały” zgodę na testy. Ja też nie wierzę w to, że je kupisz. Po pierwsze, myślę podobnie, jak Michał. Po drugie, nawet jeśli zagrają u Ciebie znacząco lepiej niż scm7, to nie sądzę, żeby przewaga ta była aż tak duża żebyś umiał sobie zracjonalizować ten wydatek. Po prostu nie jesteś typem rozrzutnika - być może powinieneś nauczyć się żyć z tą świadomoscią. Edytowano 1 godzinę temu przez Rafał S 2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 54 minuty temu Autor Napisano 54 minuty temu 25 minut temu, Rafał S napisał: tą świadomoscią. Jakiś czas temu namawiałeś mnie na konkretny zakup na pięćdziesiątkę. Przecież to będzie zakup na resztę życia więc może się okazać nawet oszczędnością. 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Nie wydasz tyle na jakiekolwiek paczki, sorry jeśli odbierzesz to negatywnie. To naprawdę dużo kasy i musiałyby rzucić Cię na kolana albo bambosze byś pogubił😉. Ale szacun za poszukiwania i chęć poznania czegoś nowego, innego. Sam jestem ciekaw, jak u Ciebie zagrają. Odpisz, cytując
Recommended Posts